Sjukt dålig uppdatering

Okej, åter igen ber jag om ursäkt för uppdateringen.. 
Sist jag skrev va de mycket med körkortet och misslyckande uppkörningar.. Jag hade ett teoriprov, va ju tvungen att göra om det, för de jag klarade 10 september hann gå ut innan jag klarade uppkörningen, är en spärrtid på två månader 😔 men hur som helst, hade ett teoriprov den 22 november som jag inte klarade. Men min uppkörning den 27 november satt jag.. Då började en ny stress för mig , hade 2 månader på mig att klara teoriprovet, alltså den 27 januari 2014 går mitt uppkörning ut.. 
Jag hade då ett nytt teoriprov månaden den 2 december som jag kuggade med 1 ynka liter poäng, gick alltså 51 på det provet. Hittade som tur va en ny tid den 5 december som jag bokade in mig på, pluggade dag som natt de 2,5 dagarna.. Somnade runt 2 på nätterna och vaknade av izabella runt 6:30 tiden på morgon, då gjorde jag alla rutiner samtidigt som jag hade ett öga i teoriboken.. 
Den 5 december kom, ingen bra dag alls, en gnällig izabella och en mage som höll på att vända sig in och ut på mig. Tessan hämtade mig vid 9 tiden och vi åkte in till Hisingen.. Klockan 10 ropade dom upp mig och 19 andra som skulle skriva provet. Gick in i salen, fick ett nummer tilldelat mig, nummer 15, satt mig vid just dator nummer 15 och började klicka i svaren på frågorna som visade sig på skärmen. 
Det kändes rätt okej tyckte jag, men valde ändå att komma igenom frågorna en gång till för säkerhetsskull, de skulle jag aldrig ha gjort. Blev bara mer och mer nervös. Tiden började ticka ifrån mig och jag valde att trycka på knappen "avsluta prov" med hjärtat i halsgropen och handsvett från helvetet kom rutan upp "vill du avsluta ditt prov och därmed förlora möjligheten att få ändra någon fråga ? - ja - avbryt" jag tryckte på Ja och blundade i några sekunder, tittar med ett öga och det står Zara-Emma M... Norberg - behörighet B - Godkänt provresultat - krav 52 , ditt resultat 58 , Max resultat 65! I den stunden början mina tårar komma, i den stunden visste jag att jag hade klarat mitt B- körkort !!
Så alltså igår tog jag mitt körkort !!
JAAAAG TOG KÖRKORT !! 
Inte många som hade räknat med att jag skulle fixa det, men skam den som ger sig! Jag har mitt kort, ingen ska någonsin kunna ta detta ifrån mig nu ! 


Klarar jag mitt kort på 6 månader så kan du med göra det, ger man sig fan på en sak så kan ingen stoppa dig !! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0