+ 1

Fy fan vad tråååååååkigt detta är !
Har hela graviditeten följt alla kurvor och prover o sånt där helt kanon.. Varför ska jag gå behöva gå över tiden ?! Jag vill verkligen inte detta en dag till !!!
Magnus har fått en ny positiv syn på allt detta - "vi vet ju garanterat att inom 14 dagar så har vi våran lilla bebis "
Åååhh lätt för alla er som inte är gravida att säga !! Jag som har släpat och dragit på denna magen i över 9 månader nu är jävligt trött på den !! Okej, jag har knappt gått över.. Och jag har haft en väldigt "lätt" graviditet.. Inga konstigheter.. Men den har ändå gett mig 15 kg extra att bära på ! Den tröttar ut mig för minsta lilla..

Jaja jävla negativa prego-käring håll käft nu ! Va glad för att du har en frisk liten bebis i magen som vilken dag som helst kommer komma ut till världens bästa föräldrar !!!!
(jag ska försöka tänka så, jag lovar )
men hur ????

/z


Grillning !

Herregud vilken bra kväll det har varit.. Kanske låter dumt att skriva de halv 11 en fredagskväll.. Men ryggen sa tyvärr ifrån :'( ! Faan ! Ville verkligen stanna kvar längre, men tillslut gick de bara inte :(

Magen var en sensation haha.. Många som ville ta på magen och känna om bebis rörde på sig hihi..
Jag går och lägger mig nu i hopp om att bli väckt om ett par timmar för att åka till förlossningen. Men de lär ju aldrig hända :( puuuh

/z


Sminka mig? Jeans? Fin outfit?

Ojoj, det var länge sen jag ställde mig framför spegeln med hög musik och gjorde mig klar för en kväll med vännerna.. Men ikväll så blir det så :) så jäkla roligt :D
Inte för att garderoben tillåter mig att använda speciellt mycket, men det löser sig..
Nu ska jag lägga mig och vila en stund så att jag är pigg tills vi ska åka om ca 1,5 tim :)

Hej så länge..

/z


Ge mig mitt barn !

(den klassiska Ronja röverdotter repliken )

Idag är det som sagt bebisens beräknade datum att komma.. Men endast 5% får på sin bf dag.. Tråkig sanning faktiskt :(

Så om bebisen bestämmer sig för att stanna kvar inne i magen idag med så blir det grillning hos Björn & Lena ikväll med härliga vänner.. Älskar när sommaren kommer och vi alla träffas varje helg o grillar, badar & myser till det.. Även en del båtåkande blir det ju på sommaren ;) fast inte för mig o bebisens del ;)

Åkt på en jäkla förkylning nu med. Antagligen pga att jag gick ner till garaget i förrgår =/ i allt för lite kläder i den kylan..
Men men de går över..

Längtar så mycket efter våran lilla bebis nu ! Helt galet mycket.. Varför vill den inte träffa sin mamma o pappa än ? Vi vill inget hellre än att ha bebis i famnen nu och mysa, mysa massor !! :)
Men snart så :)


/z


Ingen bebis

Som sagt, ingen bebis än.. Förstått att några började spekulera om de så det inte har blivit någon uppdatering sen igår..

Bjöd mamma, mormor & Joanna på grillat igår.. Grillad fläskfilé, kroketter, halumi (nån ost) broccolisparris, potatissallad & till efterrätt blev det glass.. Mormor vart överlycklig av att slippa laga mat & ha oss där på middag.. Sätta sig vid ett dukat bord är inte direkt vardag för henne :)
Maten blev en total succé :D

När klockan började närma sig 20:30 så försökte jag få M att vilja åka hem.. Tss, som om de skulle gå ;)
Gick bort till garaget och hejade på de som va där, sen gick jag över till storebror som bor precis granne .. Satt där i ca 30 min, men kom M å vi åkte hem :)
Va inte hemma förrän runt 22:30 någon gång, då va de bara för mig att göra i ordning matlådor till M & smörgåsar till jobbet medans hans tog ut vovven på kvällspromenad..
Väl i säng så somnade M sjukt fort..
Men jag har legat och vridit mig precis hela natten i en jäkla smärta ska jag säga :-O inte okej !

Imorgon är bebis beräknad att komma.. Hm, får väl se hur de blir med den saken ;)

/z


Illamående

Konstigt de här, haft ett otroligt illamående i tre dagar.. Inte sammanhängande i 3 dagar utan lite då och då..
Idag smärtar de lite i magen, men inget som betyder bebis :(
Så de blir att mysa (läs SLÄPA) på magen en dag till ;)

Idag blir det antagligen en sväng till Gråbo.
M ska pilla med denna j*vla båten ! Hatar denna båt ! Men aaa, de e hans intresse så de e bara att le och se glad ut när man som höggravid 2 dagar innan BF står och ser på i flera timmar hur två personer står och känner sig manliga över båten ;) haha..
För mig blir det nog ett besök hos mormor & kanske Joanna :)

/z


Sömnen, hallå vart är du?

Ännu en natt med ytterst lite sömn.. Saknar den faktiskt.. Kroppen är hur trött som helst men hjärnan o ögonen är klarvakna. Hur underbart är inte det??
Funderar på att gå upp o sätta mig i storarummet o kolla på tv nu timman innan M ska gå upp.. För att sen äta frukost o gå o lägga mig o kolla på skilda världar som finns i dvdn i sovrummet.. Så Magnus får allt gå upp nu ;)
Ligger även och funderar på hur trångt det kommer bli i sängen när bebisen kommer med, me tänkte på att Daisy sover i sängen med oss.. Åå de måste hon fortsätta med. Annars kan inte jag somna.. Sen tänker jag inte putta bort henne från sängen när bebisen kommer, då kommer hon aldrig acceptera denna nya lilla familjemedlem ;)

Just de ja, storarummet va de ;)

/z


Barnmorskebesök

Varit på vårt sista barnmorskebesök innan BF som är på fredag :) Magnus va med idag oxå, de va mysigt.. Lyssnade på hjärtljudet som idag låg på 120, förra gången va de på 144. Sf måttet var samma som förra gången 37cm även fast magen har hoppat ner en hel del ;)
Hade igår väldigt kraftiga för värkar, berättade de för bm å hon trodde att det kunde vara "startskottet" att kroppen förbereder sig bra nu :D

Nu får lilla bebisen ta å hitta ut tycker jag.. :)

Dags att återgå till skilda världar 5 :)

/z


Fet gravid & lycklig

Är så glad just nu.. Allting bara flyter på och livet är underbart.. Visst har jag en stor tung mage som väger en del och i sin tur sinkar mig en del..
Men just nu spelar det ingen roll.. Är så glad, känns som en sten föll ifrån mina axlar..
Bebisen är nu välkommen att komma precis vilken dag som helst, natt med för den delen..

Idag ska vi grilla hela familjen , utan Jimson som ligger hemma , inte alls för pigg :-p
Så resten ska träffas & grilla runt 15 :)
Myspys :)

Sitter och kollar på " livet på BB" just nu och samtidigt som jag känner att - föda barn , big no ! Så längtar jag :)

Blev ett rätt ointressant inlägg idag med, men ni ska ja ge skatten i magen lite näring..


/z


7 dagar

Slänger oss in i sista veckan på graviditeten enligt BF datumet som är på fredag, alltså om 7 dagar..
Dock så räknar jag med att gå över , tyvärr :( jag själv tror ju på att bebisen kommer ut den 2 April.. M tror att bebisen kommer redan på onsdag, alltså om 5 dagar den 28 Mars..
Känns helt galet att det faktiskt är så nära nu.. Bebisen kan komma allt ifrån nu fram till den 13 April då jag isåfall har gått över 14 dagar och de betyder ju igångsättning i Borås de jag har planerat att föda..
Så dit jag ville komma är att om högst 21 dagar är jag och M föräldrar till en underbar liten "hemligt":D
Ååå vad jag längtar..

Både jag och M trodde att de va dags igår kväll, va helt 100 på de.. Men inte de inte.. Sitter här även idag fet och gravid..


Upprörd till 1000!!!!!

Är så förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen !!
Ligger allting i sängen lagom till BB som börjar 22:00.. Gjorde även det idag..
Men klarade knappt av att kolla klart på det.. Denna människan Sipan är nog Den vidrigaste människan jag har sett.. Fy fan vilken idiot.. Jag hoppas verkligen att tv11 gör någonting för att visa att dom inte accepterar sånt beteende ! Typ sådär PLOCKAR UT HONOM UR BB-HUSET !
Det är inte okej att mobba folk så som han gör ..
Först Hannah W, sen en sväng på Joe, & nu på Amandus, men nu gick det alldeles för lång mot Amandus..
Så ut med Sipan nu.. Jävla ******Svin!!


Varför tror folk att det är okej?

Ja, varför tror folk att det är okej att ta mig på magen bara för att jag är gravid? Hade inte bebisen legat där i så hade dom ju aldrig fått för sig att ta på min mage.. Asså de är okej när det är familj & nära vänner. Men nån man knappt träffar tar sig rätten att ta på magen innan man knappt har hunnit hälsa..
Hmm.. Jaja.. Nu har jag klagat färdig om detta för tillfället :)

/z


Myror i benen

Herregud vad har denna graviditeten gjort med mig egentligen ??
Jag kan svära på att jag är (var) världens lataste människa.. Gym, promenad, löpning tss sånt trams va inget för mig. Kaffe, cigg & fika snackar vi !
Men den senaste månaden, herregud, jag går långpromenad med vovven i stort sätt VARJE dag.. Lata Zara har helt plötsligt förändrats till en mer aktiv !
Åå de värsta va igår då jag låg i sängen nästan hela dagen. Daisy fick en pytte promenad på kanske 15-20 min.. Åå de gjorde att igårkväll mådde jag inte bra. Halsade vattenkanna efter vattenkanna och kände mig stor och äcklig..
Jag tror ju att det var bara för att jag inte hade tagit någon långpromenad..
Så idag blir det en långpromenad !

Jag får ofta frågan - Hur orkar du gå på promenad såhär i slutet av graviditeten? - Hur orkar du gå bort och handla själv? - Hur fixar du att ta ut hunden varje dag..
Hm, skulle jag bara sitta hemma nu bara för jag har idag 9 dagar kvar? Sitta hemma o tycka synd om mig skälv? NejTack !
Måste jag handla så måste jag.. Givetvis gör M oxå det. Men ska jag tex ta en kopp kaffe o mjölken e slut så går jag naturligtvis bort och handlar mjölk. Jag stor handlar inte själv liksom.
Åå ang vovven.. Vem ska annars gå ut med henne när M jobbar? Vi har själva tagit på oss ansvaret om henne. Skulle hon bli drabbad för att jag går och blir på tjocken? ALDRIG ! Dock är det lite jobbigt att behöva böja sig ner när de e nr 2 som ska plockas upp.. Men man överlever :)

/z


Uppdatering av tidigare inlägg x2

När kommer bebisen?
Nu är det dax att lägga upp de datum som vi har gissat på.. Listan kommer uppdateras allt eftersom dagarna går..
20 Mars
Therese Peterson (blivande faster)
Sara
21 Mars
Jessica Benjaminsson
25 Mars
Nina Wirdemo
26 Mars
Caroline Johansson


28 Mars
Magnus Peterson (pappan)
Erika Lindström

29 Mars
Erika Larsson

30 Mars - Beräknad dag

1 April
Therese Peterson (blivande faster) (bytte dag ;) )

2 April
Jag

3 April
Pia Svensson (blivande mormor)
Johanna Blå

6 April
Gisela Peterson (blivande farmor)
Vilken dag tror du ??

Blåsig dag

Ännu en dag som innehöll en långpromenad :)
Ja och Daisy tog sällskap av grannen Mariette med hennes vovve Molly & son Melvin :)
Inifrån såg vädret helt underbart ute, så jag plockade fram ballerinaskorna & lät bli tjocktröjan under skinjackan..
Men jävlar vad kallt det va, blåsigt och jävligt.. Gick vid Mjörn utan nått skydd från vinden över huvudtaget.
Men promenaden pågick ändå i 2 timmar och avslutades med lite lek för Melvin på lekplatsen hemma på området :)
Ryggen värkte en hel del när jag väl kom hem och satt mig i soffan, men de är sånt som händer..

Nu kallar sängen.. Daisy har krupit ner under täcken redo för att sova, Magnus har läst ännu ett kapitel ur sin bok & BB tog precis slut för mig..

Så Nattinatt

/z


Tjockis bild

vecka 39 (38+1)
bilden är tagen i lördags..


Nå? När tror du att bebisen tänker komma? :)


Flytta idiot-jävel !!!

Fy fan vad jag hatar våran jävla granne som alltid ska störa & hålla på.. 7:25
Sätter han igång och dammsuger & stormar ut genom porten och piskar mattorna o en in genom porten igen osv.. Allt för att jävlas ! Menar hallå, vem fan sätter igång och dammsuger 6 dagar i veckan och alltid börjar mellan 7-7:30 :-O

Jag är såå trött på att bo i lägenhet nu !! Kan vi inte bara hitta ett hus/bostadsrätt som vi vill bo i så vi kan lämna detta jävla stället !!




För övrigt så har jag sjukt ont i dag, känns som att bebisen känner för att trycka ut sitt huvud själv.. Men de går väl över när min irritation mot grannen börjar släppa.. Ååååå!!!!
- Må han brinna i helvetet !!


När kommer bebisen ?

När kommer bebisen?
Nu är det dax att lägga upp de datum som vi har gissat på.. Listan kommer uppdateras allt eftersom dagarna går..


20 Mars
Therese Peterson (blivande faster)
Sara

28 Mars
Magnus Peterson (pappan)
Erika Lindström

29 Mars
Erika Larsson

30 Mars - Beräknad dag

2 April
Jag

3 April
Pia Svensson (blivande mormor)

6 April
Gisela Peterson (blivande farmor)
Vilken dag tror du ??


image descriptionimage description


/z

23 års dagen..

Kanske lite konstigt att en 23 åring känner sig gammal.. Men det gör jag faktiskt.. Är överlycklig att lilla bebisen ligger i magen annars skulle jag har haft ångest över den tickade klockan.. Men hur som helst. Födelsedagen var jättebra.. Lugnt och skönt hela dagen.. Inte massa stoj o sånt.
Magnus & jag åt en mysfrukost :)
Sen åkte han o pillade med båten och jag åkte till mamsen. Joanna kom senare dit och gjorde i ordning landgångarna :) så fina blev dom & såååå goda :) anlita henne till era nästa kalas ;) de kommer jag göra :D haha

Presenterna va såå uppskattade & superbra !
• Skilda världar vol 5
• Twilight
• Red state
• Presentkort - HM (underbart att ha när graviditeten är över ! :D )
• Presentkort på en klippning ( även den ska användas efter graviditeten :) )
• En "bra att ha" påse till bebisen. Innehöll blöjor, våtservetter, en mama tidning, kläder, våtservetter för ansiktet & händerna & mjukgörande kräm :)
• En blöjhink. ÄNTLIGEN ! :)
• påfyllning till mobilen (kör med kontankort ;) )

Idag blir det kalas med familjen Peterson :)

/z

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2012/pic_194397969.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2012/pic_194397969.jpg" class="image">

 


Gaaah !!

Dessa förvärkar kommer ta dö på mig !! Fått sova hur bra som helst hela veckan. Men just inatt då jag verkligen vill kunna sova, få sätter kroppen igång och förbereder sig för vad som komma skall ! Så typiskt..
Jaja, blir att lägga sig och spela yatzy på tele i ca 2 Tim innan M ska smyga upp och göra överrasknings frukost :)


Happy birthday tomorrow

Känna konstigt att inte se fram emot sin födelsedag.. Dagen man varje år har prioriterat och planerat inför. Speciellt som iår då jag fyller år på en lördag.
Men helt ärlig så betyder min födelsedag ingenting längre. Allt jag längtar efter är att våran lilla skatt ska komma.. :)
Så har inga direkta planer M ska fixa lite med båten & under tiden ska jag & Joanna fixa lite landgångar & tårta till kalaset som jag igår ska ha hemma hos mormor, det är lättare att ha det där än hemma hos oss.. Å underbara mormor är så snäll och tillåter oss komma dit och stöka ner utan att säga nått.. Allt för att underlätta för mig.. Bästa tanten i världen.. :) <3

Men på söndag kommer M's familj, å då blir det här hemma :)

Nu ska jag och vovven lägga oss och villa lite. Sen återgå till städningen..

Tänkte liten senare skriva upp lite datum som har gissats på när bebisen behagar att titta ut ..
Så vilket datum tror du på? :)

/z


Käärlek !


Feberfrossa !

Fy va dåligt jag mår vilat/sovit om vart annat hela dagen..
Haft förvärkar under morgonen med.. Med 19, 16, 6 & 5 mins mellanrum. Vart överlyckig och trodde att de va dags, men inte de nä somnade ifrån dem.

Nu ligger jag i sängen o kollar på lyxfällan samtidigt som ögonen snart faller ihop. Ändå vaknade jag för 20 min sen.. Bebis i magen bökar som sjutton just nu i magen..


Bra dag !

Haft en helt sjukt bra dag med Therese (blivande faster & bästa vän) :)
Jag vaknade vid 6:50 av att Magnus öppnade kylskåpet, så skyndade mig upp ur sängen för att sno en god-morgon puss av honom innan han gick till jobbet :)
La mig sedan i sängen igen och varvade mellan fix morronZoo & vakna med the voice som för övrigt har blivit sjukt dåligt sen Josefin slutade och matrin Björk och Jakob Öqvist ska försöka leda de själv., hm..
Men skit samma. Somnade om vid 9 tiden och vaknade igen runt 11

Tessan hämtade upp mig vid 11:30 tiden. Åkte in till stan (Alingsås) och kollade lite i affärer, Tessan köpte sig ett par Converse, vita. Blev ned sugen på att köpa ett par skor. Modellen va de samma som Conversen men de va fred Perry och hur snygga som helst.. 700:- hur bra pris som helst.. Men ville inte köpa några nu när jag är höggravid så får vänta ett tag till =/

Efter skoshoppandet blev det en tripp till McDonalds för lunch, kaffe & mjukglass.
Sen åkte vi hem till mig hämtade Daisy & gick på en långpromenad :) (ca 1,5tim) när vi hade ca 30 min kvar tills vi va hemma igen fick jag så jäääävla ont i nedre magen samtidigt som det kändes som att bebisens huvud var på väg ut.. FY FAN VILKEN SMÄRTA !!! Å värre blir det;)

Tessan åkte hem runt 16.. Men redan vid 17 så saknade ja henne för mycket ;) så jag och M åkte och handlade fläskfilé & oxfilé & åkte hem till henne för att bjuda familjen på grillat :)
....Har helt enkelt varit en toppen dag!

Nu ligger jag & Daisy i sängen och kollar på BigBrother, eller à Daisy ligger och sover under mitt täcke & jag kollar på BB ;) M sitter i stora rummet & kollar på nån konstig serie på 1an..

Jaja, jag ska sluta skiva om helt ointressanta saker;)

/z


Snart så :)

V38 (37+3)


Äntligen..

Nu har jag äntligen fått framkallat alla kort jag har tänkt att använda i bebisens fotoallbum.. Men även många andra.. bla 2 stycken förstoringar ett på mig & Magnus som är taget 2007 på min födelsedag. Men de kortet har liksom alltid haft en speciell betydelse för oss och vi både bara äääälskar det :) och ett kort på Daisy när hon var valp och blev passad av Lena 6 björn.. Tror tom att det är Lena som har tagit de kotet..
Sen blev det lite småförstoringar med.. & 124 st kort på vanlig framkallning :) Ååå va roligt jag kommer att ha nästa vecka när dom kommer :D Wiiie

Nu blir det att äta lite mat..
Ikväll blir det mello-finalen hemma hos familjen Peterson.. :)




Framkallning nr 1


framkallning nr 2


/z

Solsken & fågelkvitter :)

Haft en urdålig natt. Vaknade 4:45 av att grannen ovanför spelar skit hög musik. Och som ni märkt i tidigare inlägg så är ju denna grannen ingen favorit direkt, å efter natten skaffade han sig igen direkta +poäng. Lyckades iallafall att somna om, men vaknade 6:50 utan att de personerna som varit hos grannen i natt och festat dundrade ner för trappan och ut genom porten ställde sig utanför vårt sovrumsfönster & pratade om kvällen/natten.. Fulla jävla männsikor, visa nån skaft respekt iallafall !

Hur som helst. Jag gick upp och la mig i soffan. Tog 2 sekunder så vände mitt humör konstigt nog. Jag såg att solen var på väg upp & hörde hur fåglarna började kvittra .. UNDERBART :)
kan inte vara sur & grinig en sån här morgon.

Men kommer nog vara en äkta svensk Svensson idag & sätta upp en lapp i trapphuset Hahaha.. Nu får de fan vara nog med detta ! Man måste faktiskt visa respekt mot varandra när man bor såhär ...!

Nu måste jag ta en macka innan jag hungrar ihjäl här :-p


/z


8 timmars sömn !

Åå va underbart.. Inatt har jag totalt fått 9 tinnars sömn varav 8 sammanhängande timmar ! Så underbart, kommer inte ihåg när det hände senast !! Känner mig super lycklig nu & super utvilad ! Hejjja !!!!
Låg vaken mellan 00-01 inatt med värkar.. Först 6 min emellan sen 5 & sen helt plötsligt 15 o sen klockade jag inte längre då jag insåg att de inte va nått att oroa sig för .. :)

Idag blir det troligen ett besök älskade Malin :) sen vidare till gråbo för att träffa Niki & självklart världens bästa brorsdotter Joanna !!

Men nu ska jag lägga mig och bara må en stund till i sängen tills Malin svarar :)

/z


Munsåååååår

Åå vad trött jag blir,
Varje gång vi byter årstid här så får jag munsår.. Så minst 4 gånger per år så får jag det :(
Åå igår kväll märkte jag att det började sticka till i läppen på mig, ett älskade munsår beslöt sig för att komma på besök....jiippii... Tog på lite "Anti" går.. Men seriöst, vad är det för jävla skit egentligen ?! Den går inte ens in i munsåret :-S sen den salvan som kommer utanför såret blir bara klumpig.. Nä tummen ner för den.. Vectavir ska det vara !! Det är bra grejer det.. (onödig information)

Nu ska jag återgå till de jag egentligen skulle skriva om..
Vi ligger just nu i budgivning på en bostadsrätt.. Det är vi och ett par till som är intresserade.. Så vi krigar för fullt.. Dock så är det en avgift på nästan 6800:- i månaden (!!) på den.. Sjukt dyrt, å i den ingår ebbar garage, kabeltv (vi har ändå ett abonnemang på ett 'tvillingpaket' hos Canal + ) & sophämtning ..
Men vill man hem så vill man...

Håll tummarna nu att de andra paret hoppar av och låter oss få vinna denna gången.. Vi har förlorat så många budgivningar så nu börjar jag tro att det är omöjligt att vinna...

/z


Kvällsfråga

Till er som fått barn eller kanske vet ändå. Vad ska man packa ner i "BB-Väskan" ? Blir tokig på detta..

Snäll hjälp mig, vilka storlekar på babykläderna. Filt? Aah allt, även till mig & M ..

Alla tips är välkomna :)

Tack :)


Big brother, iPad & korsord

Mycket bra avslut på en mycket trevlig dag bortsätt från dessa jävla förvärkar jag har åkt på :(

Haft Kim & Joanna på besök. Jättetrevligt :)

Men nu är jag så trött och helt slut i magen & ryggen så nu säger jag Nattinatt :)


Tjockis !

Vecka 37 (36+4)


Soon !


Kvällsuppdatering

Kvällen har varit super..
Vi blev bjuda på en riktigt höjdar middag hemma hos M's föräldrar, eller rättare sagt blivande faster bjöd hem oss och lagade en super god middag.. Grillad fläskfilé, potatisknytte med lök vitlök paprika o massa kryddor :) även en gudomlig efterrätt.. Hennes hittpå :) hon smälte Japp & skotte i grädde och lät det stelna & toppade med krossade kaffebönor :) Ååå va gott de va..
De kallar jag vardagslyx, man uppskattar det ännu mera nu när man är gravid !
Tack så mycket fam Peterson för en superkväll.. :)

Nu ligger jag i sängen o har så jävla ont i magen, känns fan som att barnets huvud är på väg ut.. :(

Nu säger jag och Daisy godnatt & drar oss tillbaka till BigBrother :)

Xoxo


Sömn sömn härliga sömn

Vart har sömnen tagit vägen..
Vill kunna sova lite längre på morgonen istället för att vakna som idag 5:13. För nu vet jag ju att jag kommer ligga vaken till ca 8-9 för att sen somna om till 12 någon gång.. Åå va e de för sjuk sovrutin då??

Det sparkar och bökar som sjutton i magen just nu :) så otroligt mysigt :) men samtidigt lite tröttsamt eftersom det är min kisseblåsa som blir utsatt ;) men det kan jag leva med, med tanke på att det vara är 25 dagar kvar tills det lilla underverket är beräknat att komma :)
Funderar lite över hur vi ska göra när vi väl har kommit upp på BB.. Om allt ser bra ut då vill säga.. Är det kanske inte skönare att åka hem å få en vardag istället för att ligga på ett sjukhus.. Jag som har sjukt svårt att sova i nån annan säng än min egna.. Men samtidigt kanske det är skönt att ha de där dagarna på sjukhuset då allting är nytt.. Men aa jag vet inte.. När amningen har visat sig att fungera eller inte så vill jag åka hem..
M tänker dock lite annorlunda där, men de e jag som har fött barn, alltså inte mer än rätt att jag får bestämma de ;) mohaha :-p en fördel med att vara tjej ;)

/ z


26 dagar

26 dagar kvar nu innan de lilla pyret är beräknat att komma :)
Så idag har jag tänkt att packa den lilla babyväskan å så :)

Ska även börja rensa alla våra miljoner garderober vi har.. Åå vi använder bara 3 av dom till vettiga saker i resten så ligger de bara massa skit som man inte har plats med någon annan stans .. Men nu ska det rensas bort..
Om det nu blir en flytt om ca 3 månader så är det skönt att det inte finns nått småpill att göra i flyttstädningen utan då är det bara de stora sakerna som ska packas och sen städning..

Men nu ska jag skriva en matlista för kommande veckan :)

Xoxo


RSS 2.0