Storhandlingen avklarad !

Månadens storhandling av äntligen avklarad !
Vi var hemma runt 18;30 .. Slängde in alla varor och åt en alldeles för sen middag idag.. Blev kött, potatis & sås.
Nu nattas izza.. Även det på tok för sent. Imorgon blir det att vara hemma från jobbet pga vab :( nu märks det att mammaledigheten är över och Izabella är ute i barnomsorgen !

Plugga lite körkortsteori innan det är dags för sängen ..

/z


Inlägget nedanför..

.. Skulle lagts in runt 14-tiden idag. Men som VANLIGT är blogg.se appen rena skämtet !!!!!!!!!


Nya pärlan !

Eftersom jag är i fullgång med kortet så var det på tiden att byta ut våran älskade Volvo V:50 mot en Volvo V:70 ! Nä men det har inte med att jag håller på med kortet att göra ;) vi var i behöv av en större bil då vi har oftast hundbur, barnvagn, packning & skötväska i bilen. Så hittade vi en bil vi fastnade för .. Tyvärr är det en automat men Magnus är nöjd med det ;)
När mitt kort som snart är färdigt blir det en liten söt bil till mig :) jag behöver ju inte åka runt med hundburen ;)

Just nu är vi på väg hem till våra kära vänner Erika & Kim i Alingsås, Erika som jag umgicks med nästan dagligen när vi bodde i Alingsås .. Saknar det nått så fruktansvärt mycket !! Men nu ska vi ses :D

Sen står det storhandling på schemat.. "Suck" detta återkommande "nöjet" fy ! Men det är väldigt behövligt hemma. Ekar i våran annars överfyllda frys ..

/z


De går fort..

.. När man är ledig bara springer dagarna iväg. Å när man jobbar känns det som en evighet .. Konstigt de där.. Hur som helst. Jobbar idag 16-21& imorgon 7-14 !
Hatar att vara ifrån Izabella, hatar , hatar HAAAATAR det!! Vill fortsätta vara mammaledig och mysa med min lilla prinsessa 24h/dygn

Jaja dags att betala lite räkningar..

/z


Sista dagen jobb...

... För denna helgen iallafall..
Lite segt att behöva jobba hela helgen, speciellt nu när jag har kvällspass och jobbar då 16-21 .. Inte alls speciellt trevligt faktiskt.. Kan inte hitta på någonting innan eftersom den där bromsklossen att jag ska jobba hindrar..sen rör det sig bara om 5 timmar.. As-segt. Frågade min samordnare i tisdags om det fanns någon chans att få gå 13-21 istället då det känns mer värt än bara 5 timmars arbete. Men det gick inte, så många som var nöjda med sina tider att ingen ville ta mitt pass, å jag förstår dom.
Men hur som helst. Nu är det söndag. Sista passet denna helgen går jag på om 2,5tim. Sen är jag ledig måndag, tisdag. Jobbar ons-tors ledig fre-sön :D
Skönt att vara ledig nästa helg faktiskt, det ser jag fram emot måste jag erkänna. Men samtidigt funderar jag på att skriva upp mig som att jobba extra någon dag nästa helg. Eftersom jag bara har en 50% tjänst nu. Får väl se hur jag gör.

Nu tänkte jag städa badrummet och sen laga lunch/tidig middag här hemma så jag hinner mysa lite med familjen :)

Sen ska jag och våran bil ta oss en snabb-date :)
Förstår inte varför jag aldrig tycks vara redo för uppkörningen?!! De har sagt att jag känna redo men ändå inte.. Hm, jaja.. Bara att kämpa på. Tids nog blir kortet mitt !! Mohaha

/z


Jobbelijobb

Jobbat/jobbar nu hela midsommarhelgen..
Känns så skönt att Izabella aldrig kommer få uppleva fulla föräldrar. Igår jobbade jag kvällen o hade köpt 4 öl till M om han kände för att en öl efter izza hade somnat, de va ju trots allt midsommar. Men när jag kom hem i går runt 21;30 stod ölen kvar i kylen. M ville inte ha nån öl eftersom man aldrig vet om Izabella vaknar eller inte..

Det värmer i mammahjärtat att min lilla prinsessa slipper vara med om det som egentligen allt för många barn tyvärr får uppleva :(

/z


Ledig !!

Jag har knappt träffat Izabella sen i måndags kl 14:30.. På så sätt så känns det skit att vara igång med jobbet igen. Skulle hellre varit hemma med min skrutt faktiskt..
Men denna perioden har jag bara en 50% tjänst så är faktiskt hemma relativt mycket ändå.. Ska försöka gå in extra på helgerna jag är ledig tänkte jag.. Å då är Izabella ändå hemma och myser med sin pappa :)
Hur som helst. I måndags jobbade jag 16-21 och igår 7-15 fast igår hade jag massa ärenden att göra efter jobbet.. Så var inte hemma förrän strax efter 20;00 å då var jag hemma en timma tidigare än planerat..

Idag hade jag hoppats på att Izabella skulle sova till 8 kanske, ja helst till 10-11;) fast nä, 8 hade varit skönt. Är helt slut i kroppen & huvudet .. Hade varit skönt med lite sovmorgon.. Jaja får slumra lite med Izabella sen :)

Är ledig nu onsdag & torsdag :D idag ska jag och Izabella bara vara och mysa järnet ! Sen jobbar jag fredagskväll, lördagsmorgon och söndagskväll .. All in på misdommarhelgen bah!! ;) men får räkna med att det blir lite extra klirr i kassan :)

Nu är det dags att ta hand om min lilla vilde här hemma som springer runt, högt och lågt haha ..

/D


Tillbaka till verkligheten

Efter min 18 månaders ledighet är det åter dags att ta itu med verkligheten..

Det har hänt massor på dessa 18 månaderna.. Gick ifrån jobbet 20 januari, då var jag gravid i v 32. 10v senare kom våran lilla prinsessa Izabella till världen (gick över 13 dagar) så den 12 April 2012 tittade hon ut, sen den dagen blev livet aldrig det samma igen.. Oj vad fort det förändrades, men så underbart har varit och är !
Mycket har man fått uppleva. Trots sömnlösa nätter fyllda med gap och skrik, påfrestande situationer, stress har fått en annan mening. Men även den glädjen som har kommit trodde jag var obeskrivlig!
Ordet "Jag" har försvunnit och är numera "vi" eller "izabella" .. Egentiden man hade massor av innan är helt borta, nu uppskattar man ett toabesök ifred ..

Allt man har fått följa med izabella på under hennes livsresa varjedag är en gudagåva !
Jag har älskat varje minut av min mammaledighet, nä nu ljög jag, många stunder har jag ringt i ren panik till hennes pappa och gråtit och varit hysterisk och nästan bett på mina bara knän om att han ska komma hem och ta hand om SITT barn ! I de lägen har jag inte ens betonat det som vårt ;) men det har gått över likna snabbt som det kom.
Men när jag ser tillbaka på mammaledigheten kan jag inte annat än att le lite för mig själv.
Allt jag har varit först med att se av Izabellas framsteg är helt fantastiskt..

Men nu är det som sagt dags att återvända till verkligheten igen..
Mjukstartar med 16-21 ikväll ,
Imorgon blir det 7-15 med körlektion 16:15-18:10 och sen teori 18;30-21;00

HEJDÅ DET LUGNA HÄRLIGA LIVET
HEJ MITT VARDAGS-STRESSIGA LIV !


Testing

Tänkte att jag skulle utvärdera dessa godisarna som råkade slinka med ner i korget på Ica igår ..
Tänkte att den blandning måste ju vara god..
Nja, helt okej är den men inget märkvärdigt alls..
Jag tänkte ju mig en Marabou mjölkchoklad smak som överdraget. Men nä, de va bara en vanlig choklad smak, men en seg cola inuti ..
Ingen direkt smaksucce.
Men för sin 10:- så va det ju helt okej.
Å priset var det inget fel på..

/z


Foooooteeeen

Lite svullen bah!!


RSS 2.0