Segt

Konstigt de där med vintertiden.. Känner mig helg seg & slut i huvudet runt 20-tiden på kvällen ..
Bläääää bläääää blääääääääääää..

Saknar för övrigt ihjäl mig efter lilla Joanna.. Vill ha 21 december NUUU !


Städdag på området lördag 27 okt

Nackdelen med att bo i bostadsrätt ;)

Nä men de va la okej, kallt som satan bara. Hann få både sol, regn, hagel, snöblandat regn och snö på de 3 timmarna vi var ute.. Älska Sveriges väder ;)


/z


GOD JÄVLA FU•KING NATT FÖR I HELVETE !!

Kom hem ! Idag är en sån dag då allt känts piss. Hatat varje minut av den !
Hade behövt min bästa J här just nu känner jag.. Både mina närmaste vänner har lämnat Sverige. Hur tror ni de känns då ?!! Joanna är på Malta och Tessan är i Spanien .. Kuuuuul lixom !!!

Tessan kommer hem på tisdag & Joanna om lång tid.

Nä nu skiter jag i denna jävla pissdagen och ber den dra åt "piiiiiii..iiiiiiiip" !


GOD JÄVLA FUCKING NATT FÖR I HELVETE !!

-Z


Gårdagen

Kort inlägg om gårdagen..

Dagen började med att vi mötte upp Felicia och lilla Milo för lite frukostmys. Efter ett par timmar där gick vi hem , Izza somnade 14:15 och jag väckte henne 16:15 sen kom Björn Lena & Marika ner så käkade vi rödspätta m tillbehör så tjötade vi lite.
Dom åkte vid 21. Så vaknade inne och var vaken till 23 hysterisk !!! Hon låg i sin egna säng, suck. Slutade med att hon fick somna i våran säng ändå .. Får ta tag i detta till helgen då Magnus inte ska upp tidigt dagen efter.
Natten har varit H-E-M-S-K !!!! Fy stan va jobbig Izabella har varit, 20 mins sömn på typ 36 timmar för min del måste väl vara väldigt nyttigt ;)) är het slut i huvudet !
Daisy kom hem igår igen med , underbart !! Efter 2,5 månader så låg hon äntligen i våran säng och snarkade gott en hel natt igen :)



Just nu väntar vi på att Malin ska komma hit, då ska vi ligga och glo på skilda världar och dricka kaffe, förhoppningsvis somnar Izza snart hoppas jag då hon gick upp runt 7 idag. Så om 30 mim - 1 Tim måste hon ju bli trött.
Är helt döööööd just nu verkligen
Men men nu längtar vi efter Malin så nu får hon skynda sig :)


/z


Izza igår på väg till Felicia


Villervalla !

Bilder från gårdagens shopping från villervalla, köpta i villervalla outlet på järntorget ! Allt för totalt 579:- vilka kap jag gjorde.
Jackan kostade egentligen 399:- men fick den för 120:- , de var 70% rea ;) lycklig mamma !!


/z


Shopping

Vad är bästa medicinen mot Depp?
Jo just de, shopping ;)
Så idag satt vi oss i bilen och körde mot järntorget, och villervallas outlet butik. Blev massor av fint till min lilla prinsessa. Och billigt var det med 50-70% på hela sortimentet ! Var som alla tanterna i Ullared där inne haha. Fick tag på ;
• 2 par strumpor
• 1 klänning
• 1 body
• 1 par jeans
• 1 halskrage
• 1 scarf
• 1 mössa
• 1 jacka.

Allt för 579:- å bara jackan kostade egentligen 399:- men var 70% på den så den betalade vi ynka 119,70:- för ;)

Izabella ska på babyfotografering fredag den 2 november så var tvungen att hitta någon söt klänning hon ska ha på sig, och det gjorde jag utan problem där inne ;) tänkte slänga in en bild på allt imorgon :)

Ska även försöka lura iväg Magnus till allum imorgon då Izabella faktiskt behöver pyjamasar i både storlek 68 & 74 helst 2-delad är så trött på alla dessa trycknapparna .. Hon har ju fortfarande 68 nu och det är ännu lite stort för henne, men har väääääldigt dåligt av pyjamasar.

Läste lite på Joannas blogg förut med (www.joannasvensson.blogg.se)
Hon är framme i Malta på familjen båt och allt har gått bra :) känns skönt att veta :)

Nu tänker jag krypa mer bredvid älsklingen i soffan och gosa lite innan det är dags för sängen :)

/ z


Ledsen !

Så, då har vi sagt hejdå till Joanna. Fy fan ! Saknar henne redan.
Vet inte hur mycket jag har gråtit ikväll, självklart inte framför henne ;) men när vi kom hem fram tills nu och lär fortsätta en stund till kan jag tro.

Ni flesta tycker säkert att jag överreagerar och det kanske jag gör, men för mig känns detta skit !
Jag älskar min lilla plutt, och hon är en av de två som gör att jag har kommit så långt som jag har gjort i mitt liv !
Utan henne hade jag tex ALDRIG vågat lämnade min trygga punkt jag hade i livet förr och det hade gjort att jag inte hade haft världens finaste dotter sovandes bredvid mig just nu.
Jag hade aldrig fått se och uppleva lycka så ofta som jag har fått i mitt liv.
Jag hade aldrig vågat utforska de okända vägarna och valen man gör i livet utan henne bakom mig.
Hon är som min Bill, bull - piff, puff - helan, halvan - tom, Jerry .
Ah ni fattar grejen.

nä nu ska jag återgå till gråtandet en stund innan natten..
Glöm inte hennes blogg !
www.joannasvensson.blogg.se !

/z


Avskedsmiddag

Idag blir det hejdå middag för Joanna , min älskade lilla Joanna :'(
Nu åker hon till Malta imorgon för att möta upp familjen hon ska vara aupair hos i 12-24 månader, jag hoppas på 12 månader fast även de är en alldeles för lång tid för mig :((
Visst är det en upplevelse för henne, men faaan!!
Vardagen utan fasters lilla (stora) älskling kommer bli urtrist !!
Imorgon 14:30 går hennes plan från Norge. Marcus & storebror kör upp henne. Vill oxå med, men hade aldrig fixat de. Hade lipat sönder mig på vägen upp och framför allt på vägen hem..
Nä detta känns inget bra..

Det känns så fucking jävla tomt redan nu då vi bara har setts små korta stunder denna veckan för hon har haft miljoner saker att göra och säga hejdå till alla..

Lär bli jävligt tungt att ge hemifrån mormor sen när jag vet att jag inte kommer få träffa Joanna för till jul nästa gång, och efter jul är det 10 månader kvar.. Fy fan !! Bara dessa 2 månader till jul känns piss !

Kan skriva om detta i all oändlighet då det påverkar och förändrar mig massor, men det är bara att bita ihop och se på de ur Joannas ögon.
Ska hon någongång göra ett sånt här äventyr så e de nu !!


Joanna , vi saknar dig redan !!
Älskar dig "lillsis" <3


Bra dag

Idag är det en bra dag.
Vi gör ingenting här hemma förutom lek och bus varvat med lite sovpauser.
Precis en sån dag som både jag och Izabella känner oss nöjda med.
Funderade förut på om vi skulle åka iväg en sväng men ångrade oss och fet var bra. Även fast vi inte gör nått speciellt så känns det ändå väldigt bra. Man behöver såna här dagar med ibland :) myspys !


Onsdag

Idag vaknade Izabella kl 7, bara att gå upp och göra lite mat till henne och byta blöja, lät henne ja pyjamasen på då hon fortfarande såg rätt trött ut. Gick tillbaka till sovrummet och la oss i sängen, lekte och busade lite tills hem helt plötsligt somnade om, hoppsan nöjd mamma ! Övervägde om jag skulle gå upp och sätta på en maskin tvätt. Men såg att tvättmedlet var slut, så vände mig och och somnade om vaknade 10:58 nästa gång ! Underbart !

Runt 12 kom Felicia och lilla goungen Milo på besök. Izabella och han är ju bara såååå underbart söta tillsammans!!
Blev lite frukost för mig och Izza och lunch för Felicia som för en gångskull var uppe innan oss ;) blev massa tjötande :) riktigt trevligt :) så underbart att vara mammaledig och ha så fantastiska vänner som oxå är det :)

Just nu i skrivandes stund somnade Izabella.. Skönt att hon själv också har börjat få rutin på sin sömn, alltid runt kl 19 så är hon trött. Vilket vi är väldigt tacksamma för.

Har varit lite smått irriterad hela dagen med. Att få höra att man gör fel med sitt barn och att jag borde skämmas för att Izabella skriker högre än andra ban och för att hon är rödlätt i håret ! Värsta jag någonsin har hört faktiskt !! Men shake it of ! Jag älskar min dotter, även fast som ibland kan skrika så att de känns som att mina öron håller på att ramla av ! Och om hon så hade varit blå-hårig så hade hon ändå varit det vackraste jag någonsin sett !

Over and out

/z


Pust

Vad hände med min dotters super braiga nätter?? Nu vaknar hon flera gånger om nätterna och vill gå upp runt 5:30-6:00 idag lyckades jag få henne att somna om till 8:30 men då vaknade hon var 5e minut. Men jag klarade verkligen inte av att gå upp kl 5:30 då jag själv har mått pissdåligt i natt. Ont i magen och huvudet varvat med en jävla hosta.. :( usch ..
Men nu är vi uppe och har varit det en stund. Izabella ligger på ett täcke på golvet och leker och kollar på Disney junior och jag ligger halvdöd i soffan.
Skulle egentligen gått bort till babyöppet, men orkar verkligen inte det. Är alldeles för trött för de :( men kanske ska ta mig i kragen och gå iväg iallafall, eller nä, fan vilken beslutsångest ..
Får väl se hur jag gör..

Intressant inlägg till 1000 ;)

/ z


Lycklig tjej på golvet :)


Middagsgäster

Haft min storebror Mathias och hans tjej Malin, 2 av hennes barn Ebba & Kevin och självklart min älskade brorsdotter Joanna på middag. Blev fläskpannkaka & vanliga pannkakor och sen bär, kesella med kaksmulor över . Det blev en succé. Vart väldigt gott :)
Ebba myste med Izabella hela kvällen , skööönt att kunna laga mat med två armar lite då och då, och Ebba fick mysa med bebis vilken hon blev otroligt nöjd av :)
På torsdag blir det middag hemma hos dom :) det ser vi fram emot jättemycket :)

Hur som helst.
Jag älskar att jag och min största storebror har fått en kontakt, en utan mormor eller mamma inblandat. Absolut inget fel när mamma och mormor är med, det är supertreligt det med. Men att få umgås själv med Mathias , våra egna familjer i mellan om ni förstår hur jag menar :)

Igår hade vi kalas för Magnus , han blev firad av familjen på min sida. Mamma, mormor, storebror Mathias, hans tjej Malin, hennes barn Nellie & Ebba, Mathias barn Joanna, Oliver & Albin , och min andra storebror Jim.
Izabella var helt slut efter en timmas kalas med släkten, så hon somnade i Nellies famn :)
Magnus fick pengar, en tröja & Per Mobergs -husmanskost kokbok :)
Och Izabella fick en dregglis av Malin, hon skämmer då bort henne ;)


/z



Sömn problem ??

Kan så vara, vaknade runt 1 tiden i natt av en sån jävla magsmärta, och självklart att Izabella vaknade i samma stund.. Hon somnade om nästan direkt och när jag äntligen var på väg att somna om så började min älskade sambo att snarka!!! Kul !!!! Så nu gott folk, nu ligger han på soffan istället..

Men nu kan jag inte somna för jag har Ingenting att lägga som en "mur" på Magnus sida sängen för att hindra Izza från att rulla över och ner i golvet, lyckades nicka till i 5 sekunder sen vaknade jag med ett ryck och va tvungen att kolla till Izabella ;) men hönsig man är ;)

Så det är vad jag pysslar med en natt som denna ..


/z


Bra natt !

Izabella har haft en drömnatt ! Om man jämför med vad som har varit de senaste nätterna..

Igår somnade hon vad 19:15 sov fram till 00:30 vaknade för lite mat och napp, somnade om direkt igen. Vaknade 04:50 för lite mat till,napp & att hon ville hålla mig i handen, som somnade hon om direkt , och vaknade nu runt 7:30 för att gå upp för dagen, inte för att jag är jätte sugen på att gå upp nu, men ska absolut inte klaga ! Nej, jag klagar inte ! Jag känner mig faktiskt väldigt utvilad då jag för en gångskull har sovit mycket bra och knappt blivit väckte, bara 2 gånger på heeeela natten.. Tack älskade Izabella för denna ljuvliga nattsömm !

Natten till igår var hemsk ! Då vaknade hon 9 gånger ! NIO !! Och skulle givetvis ha mat alla 9 gångerna, tror hela grannskapet har sätt mina tuttar nu, haha ! Så natten till idag klagar jag inte de minsta på ! Fler såna !!!


/z


Saknad !

Satt precis om läste på min brorsdotters blogg (www.joannasvensson.blogg.se)
Hennes rubrik va "9 dagar kvar" det var då de plötsligt slog mig. Om 9 dagar åker min älskade lilla lilla lilla Joanna iväg, hennes 19 år räknas inte alls hon är min lilla ! Hon har varit är min "lillasyster" utan Joanna & Jim vid min sida skulle jag inte stå på benen idag ! Så hur sjutton ska jag klara min 12-24 månader utan henne ! Visst kommer hon hem till jul. Men sen försvinner hon lika fort igen..
Hon ska jobba som barnflicka i st. Petersburg.

Älskade lilla Joanna. Detta kommer bli ditt livs äventyr, men snälla var rädd om dig. Din otroligt hönsiga faster kommet oroa ihjäl sig efter dig !
Jag älskar dig !


Mitt fina barn !

Lyckan du ger mig är obeskrivlig !


Sovande barn !

Finns det något sötare än sovande barn? Att se sitt lilla barn med stängda ögon och andas så tyst, så tyst. Det ser så fridfullt ut. Så att man bara vill krypa ner bredvid och hålla om.. :)

Nu är klockan 9 och vi ska strax bege oss mot babyöppet.. Mysigt. Börjar dock tröttna på de, samma sak varje gång. Samma människor och samma grupperingar. Men det är ändå roligare än att sitta ensamma hemma hela förmiddagen och är vi ändå vakna så varför inte gå dit? Nu tänker jag sminka mig lite och göra klart allt som måste göras innan vi ska gå bort :)

Ha en skön dag alla :)

/z


Myskväll !

Nu sover izza sen 20 min tillbaka :D
Så nu blir den myspys med älsklingen, morötter & gurka skurna i stavar med dip till & ölkorv. Vi ska även stänga av våra telefoner helt och håller, när hände de sist liksom ?! Nu är det våran kväll !!


Idioter !!

Nu har det fan gått för långt, ni är allt för många som har åsikter om hur jag sköter mitt barn ! Jag gör allt jag kan för hennes bästa.. Och vad spelar de för roll om jag har snöat in på 2 "märken" på hennes kläder? Vissa köper bara lindex, andra bara kapp Ahl framför allt deras newbie kollektion. Om jag då väljer att avstå dessa och då köper villervalla & Nova star vad stör det dig egentligen ?! Du tycker hon är jättefin när du ser henne i kläderna !!

Sålänge Izabella följer sin vikt/längd kurva, har inga fel varken på eller utanför kroppen så tycker jag att ni ska hålla käften !

Okej, jag kan glömma hennes D-vitamin droppar någon gång då och då, men för det tycker jag absolut inte att jag är en dålig mamma ! Jag är stolt över mig själv som pallade mig igen 9,5månaders graviditet, en förlossning, 4 helvetes dagar på BB med smärta, läckande bröst, skrikande bebis som vi inte kände & ständigt kurrande mage .

Jag hade panik när Magnus Skulle gå tillbaka till jobbet efter 14 dagar hemma med oss, men jag fixade det med ! Jag har stått i panik och svett med en nerbajsad, hungrig och hysterisk bebis mitt i ett köpcenter, men jag har fixat det. Jag har varit så trött så att tårarna har runnit på mig, men jag har fixat det.
Jag har lyckats packa ner allt från en lgh på 65kvm med en 6v bebis, men jag fixade det med !
Så nu mina kära vänner är Izabella snart 6 månader, det betyder mer skrik, tänder, trots, nattningskrig, gå-stolen springer fram.

Men vet ni vad??
JAG FIXAR DET - för jag är en bra mamma !


Jobbig kväll

Usch vad gap och skrik de har varit här ikväll =/ hur får man ett barn att somna utan ett typ krig vareviga kväll ?!!
Och om inte de skulle vara nog har våran lilla bestämda dam bestämt sig för att pappa inte duger alls längre, iallafall inte när det kommer till blöjbyten eller nattning. Dom två tillfällena som man verkligen vill få slippa ibland..

Började nattningen 20:00 prick idag, till bonde söker fru. Gick väl inte halvbra tyckte jag. Vid 20:45 började gnället, då hann övertröttheten komma innan jag lyckades få henne att somna ! Skit ! Efter mycket envishet från både mig och Izabella vann jag kampen om sitt-stå-liggläge, de blev liggläge för henne med napp varvat med flaska. 21:30 började ja ge upp och bad om hjälp även fast jag vet att de inte hjälper då hon bara vill somna hos mig. Men en 5 minuters pause fick jag iallafall. Så jag hann kissa och gå ett varv i lgh. Sen tillbaka till ungen. 22:30 somnade hon ÄNTLIGEN. Vi pustade ut och gjorde oss klara för natten. När vällingen var gjord, tandborstningen klart och sminket borttaget så hörde vi riktigt hur sängen skrek på oss och vi kunde nästan skymta mr blund på sängkanten. Men Onej så fel vi hade. Då bestämde sig izza för att vakna igen, underbart.. Nu i skrivandes stund somnade hon om..

Så GODNATT !!

/z


RSS 2.0