Idag är jag fan inte kaxig!

Mått piss sen igår..
Mår så jävla illa och har ont i magen .. Spyr varannan minut och vill bara lägga mig ner och dööööööö !!!!!!!

Gott nytt år då


Jobb..

Varit och jobbat lite idag. Nog för att jag är mammaledig men lite extra pengar i kassan sitter ju aldrig fel..

Så idag blev det ett pass 7-14. Det var en mycket snurrig dag. (Jobbar på äldreboende - demens avdelning) men eftersom jag älskar mitt jobb så tycker jag bara att det är mysigt :) dock är det lite jobbig när människorna vänder på humöret och blir aggressiva istället.. Det är inget kul :( men hur som helst.

Efter jobbet stod Victor utanför och väntade på mig, han va så gullig att han körde mig hem idag :) skönt det, Magnus kunde inte hämta idag, men då kommer vänner till undsättning :)

När jag kom hem la jag mig i soffan. Kände mig som en klubbad säl. Sjukt trött och kunde bara inte röra mig . Så somnade i ca 20 minuter. De räckte för att humöret skulle komma tillbaka :)

Började Natta Izabella vid 18:30 som vanligt, och hon somnade som vanligt väldigt snabbt. Men vaknade när jag flyttade över henne till sin säng .. Så nu leker hon för fullt här och mina ögon går i kors snart.. Varför vill min unge inte sova.. Jag vill ju sova..

Kanske ska fjäska med Magnus så an tar nattningen idag så jag kan få lägga mig och sova ;) fast Nää.. Han har ställt upp och haft Izabella ENSAM så fruktansvärt mycket den senaste tiden.. Så de lilla jag klarar av vill jag allt göra med :))

/z


Shopping !

Jag och Michaela lämnade våra pojkar och barn på lekplayset i Alingsås och drog in till centrum för lite shopping i julrean. Slutade dock med att jag inte köpte någonting som det var rea på utan fullpris på allt.. Haha..

Fast fick 30% på en klänning från geggamoja.

På hm köpte jag en tvådelad pyjamas med hello Kitty på :) älskar tvådelade pyjamasar så jag verkligen, VEEERKLIGEN hatar de vanliga med miljoner knappar och hur Izabella aldrig lyckas dra upp benen så hon ser ut som en liten köttbulle. Nä, tvådelad helt enkelt.. Den gav vi 129:90:- för :)

Och klänning, strumpbyxor och halskragen allt från märket geggamoja gav jag typ 550:- för :)
Älskar geggamoja, villervalla & nova star . Helt klart varenda krona :)

Vissa kallar mig galen ;) i dont care !

/z


Julen i bilder

Firade jul både hemma hos min mormor och sen hos Magnus föräldrar :)


Izabellas första jul !

Ååå, idag väckte mina älsklingar mig med frukost på sängen. Vörtbröd med julskinka på & varm choklad.. Dom är ju bara sååå fantastiskt underbara ! :')

Sen har vi lekt och myst hela morgonen.
Just nu ligger jag i badet och lyssnar till den underbara tystnaden. De ända som höra är en svagt mummel från ventilen annars är det så tyst, så tyst.

Magnus har precis nattat Izabella. Hoppas hon sover någon timma så att hon är pigg och glad under sin allra första riktiga julafton :)

Kommer bli en lång dag. Vi ska vara hemma hos min mormor runt 13-14 tiden. Fira julen där med mat, klappar, värme och kärlek . Sen vidare upp till Magnus pappa och mamma för att fira julen där :)
Och imorgon bli det minijul med gäster här hemma och på annandagen blir det middag med paketleken hemma hos Magnus mormor och morfar.. När ska man hinna andas ut ? ;)

Nä nu ska jag gå upp ur badet..

Ha de så bra alla ..

Och GOOOOOJUL !!

/z


- I väntans tider

Ja snart är det julafton ...igen.. Kommer igår julen 2011 som att den va för några månader sen. Då firade vi som vanligt hemma hos min mormor , de året utan Mathias (han är med i år :D)
Känns konstigt att det redan är jul igen.. Vad har hänt med 2012?!!

Suttit och småsurfat lite på nätet. Det är sjukt hur jävla många barn som får uppleva julen som en högtid som bara innehåller massa alkohol.. Julen enligt mig är för barnens skull.. Och barn ska inte veta vad alkohol är eller hur den förändrar människor! Ska det vara så jävla svårt för vuxna människor att kunna avstå alkohol 1 enda jävla dag på året ?! Och hur är man i huvudet om man super sig full när man är i närheten av barn ?!! Nä jag lider verkligen med alla de barnen som inte får uppleva en jul som den ska få upplevas.. Någonting som är så självklart för mig att ge min dotter , en vit jul, hela min släkt har alltid haft en vit jul för alla barnens skull ser inte alkoholen som någonting som tillhör julen. (Förutom 2,25% glöggen man kan köpa i mataffären. Men även där finns 0% glögg. Men det smakar inte glögg utan mer varm saft därav 2,25% )
Sidospår, nu tillbaka till ämnet.
Artisten Jessica Andersson som en gång i tiden var med i fame factory berättade i ett program att hon som barn bodde i fosterfamilj då hennes mamma var lite för glad i flaskan. Men ett år skulle hon och hennes bror (tror de va bror) få fira jul hemma hos sin mamma. Jessica hade varit överlycklig då mamman sagt att hon slutat dricka och lyckats övertala familjen om att detta va bra för alla parter..
Men när julafton väl kom och Jessica o hennes syskon kom dit så gick de ett par timmar sen va mamman stupfull. Välte saker och ting , trampade på glas och beteende sig allmänt illa.. Så det slutade med att Jessica fick ringa sin fosterfamilj i smyg för mamman och springa ut när hon såg bilen med en full mamma springandes efter sig..

Så nu 25 år senare kommer hon fortfarande ihåg de. Tänk på de ni som tycker att det ska stå alkohol på bordet på julafton ..

/z


Samlingen börjar ta sig nu :)

• kaffe
• varm choklad + varm mjölk
• the

Nu kan i stort sätt vem som helst komma och bli bjuden på någonting varmt :) hehe


Underbara kaffe !

Hur skulle man klara vardagen utan sitt älskade kaffe ?
Jag har länge velat ha en sådär underbar fin kaffemaskin , slippa allt som har ned filter, påfyllning av vatten och alla de där skoporna kaffe.
Så igår hade vi en liten minijul med min storebror som just nu är påväg till Colombia.
Han tog med sig alla sina paket hem till mormor där vi träffades för att käka lite middag. Det slutade med att vi alla fick öppna våra paket. Å vad tror ni de fanns i mitt och Magnus stooooora paket om inte en kaffemaskin ! :D lycka !!!
Så nu blir det underbart gott kaffe varje gång jag trycker på den lilla knappen !!

/z


Tidig morgon ?

Haha eller egentligen inte. Izabella gick upp 6;30 vilken är rätt okej med tanke på att hon sov i sin egna säng fram till klockan 2 sen flyttades hon över till oss. Hon har vaknat 1 gång i natt vilken betyder 4,5 timmars sträcksovande för både mig & Izabella :D
Idag är vi utvilade :))

/z


Måndag

1 vecka kvar till julafton idag :)
Med blandade känslor måste jag säga.. Varken Joanna eller Jim kommer vara med i år. Joanna var tvungen att jobba hennes familj hon jobbar åt har bokat in en resa till Sydafrika :/
Och Jim ska åka till Colombia 21dec-13jan.. Så därför ser jag lite negativt på julen i år.
Samtidigt som jag ser fram emot den då de är Izabellas första jul :D det ska vi skoj :)

Alla paketen är nästan inköpa. Förstår inte varför jag och Magnus alltid öser på med julklappar till våra nära & kära. Som till Joanna tex 5 paket.. Varför egentligen? Vi som säger varje år "vi köper 1 paket till varje" men inte i år inte ;) haha samma sak ännu en jul..

Nu ska jag byta en bajsblöja sen gå över till mina grannar för en kopp kaffe. Vaknade idag och insåg att kaffet var slut :-O så dom bjuder på kaffet och jag står för att ta med mig en bulle :) good deal ;)

/z


Bloggtorka

Har typ ingenting att skriva om längre !

Idag blir min lilla prinsessa 8 månader... 8 MÅNADER ! Vart har tiden tagit vägen egentligen ?!! Hela år 2012 är en ända stor gegga i huvudet på mig.. Svårt att komma ihåg mer än 12e april.. Dagarna har gått ihop med varandra och jag vet knappt vad det är för dagar under veckorna. Märker när det är helg för då vaknar jag oftast ensam i sängen då Magnus tar Izabella på helg morgornarn ..

Jaja bla bla bla. Nu ska jag och Izabella äta någonting sen bort till BVC :)

/z


Små Depp

Asså fan vad jag hatar vintern ! Jag hatar snön, minusgraderna, alla tjocka kläder, mössa, vantar och verkligen nu sen man har fått en bebis.då är det ju ett helt äventyr att få på henne kläderna , pack ner i vagnen, mössa vantar och allt under gap & skrik.. Så jag säger nej till vintern ! Den är skit !

Fast snart är det julafton ! Älskar julafton ! Hela familjen samlad med go mat , paket & en underbar stämning. Fast förra året va den skit, storebror M va inte med av olika anledningar kunde han inte ta sig hem till mormor på något sätt. Och i år kommer inte Joanna komma ! Pisssssss ! Jag har verkligen längtat efter den 21 dec då de va sagt att hon skulle komma hem. Men icke sa Nicke. Hon kommer till Sverige/Stockholm 22 dec men åker till Sydafrika 24. Super roligt för henne ! Ett sånt jävla äventyr men jag e så gammaldags och anser att en jul utan familjen kan lika gärna kvitta..
Jag och Joanna som alltid träffas några timmar innan själva julen börjar i våran familj. Så har vi alltid gjort. Men inte i år Inte. I år ska vi tydligen vara "vuxna" och se julen i från nya ögon.. Jaja de får gå ..
Jag har henne via viber :) underbart !
Min fina älskade lilla tjej <3


- tacos !

Igår blev det tacos med Lena & Björn .. Alltid lila trevligt när dom kommer på besök ! :)
Käkade mat, kollade på julkalendern, tjötade, åt glass & bara hade det gött ! En riktigt bästa vänner myskväll helt enkelt !!

/z


Tillbaka !

Varit lite dålig uppdatering. Jobbar & pysslat om en sjuk sambo & lagom till han blev frisk blev det att ta hand om en sjuk bebis istället.. Känns fel att kalla henne bebis då hon snart är 8 månader gammal..

Sitter lite och funderar över livet och vart det har tagit mig..
Såg min livsplan ut att jag som 23 åring skulle sitta med en knodd i en bostadsrätt i Gråbo ? - svar nej !
Men tro mig, jag älskar verkligen mitt liv som jag har idag. Lite konstigt bara hur man kan ha sin livsplan i bakhuvudet och ändå inte göra drömmen till verkligen. Vad har hindrat mig liksom - Jo, jag själv !

Jaja. Dags att natta trött & sjuk bebis !

Lite julmys bilder :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2012/pic_50bcaef1e087c37b6dcbbbf2.jpg" class="image">


RSS 2.0