Halkan!

Äntligen är halkan avklarad, så nervös jag var inför den!men fy fan va rolig den var!!! Vill lätt göra den igen !! Bara en gång till ! ;)


Reeeeeedo !!

Redo för teoriprovet och uppkörningen nu ! Allt är 100% bestämt nu. Innan har det bara varit preliminärt men nu är det fast bokad !! Nervös som faaaaan!! Vill bara ha det överstökat nu !!
Snart är körkortet miiiiitt!!


Hahaha

Kul att hela mitt förra inlägg hamnade som en "rubrik" 👊


Sitter på bussen på väg till min förhoppningsvis sista körlektion innan uppkörningen. Idag ska vi ha den s.k utbildningskontrollen. De menas att idag ska jag köra med en annan körlärare som jag aldrig har kört med innan i detta faller heter han Per. Så nu ska Per avgöra om jag är redo för min uppkörning eller inte. Om jag fortfarande har några brister i bilkörningen så att säga :) jag hoppas att jag är klar för min uppkörning nu.. Min teori har jag varit klar med jättelänge. Inte stora teoriprovet utan de 9 proverna som körskolan har som ett krav att man måste klara för att få boka tid för the big test ! Så håll tummarna för mig nu att jag är redo för min uppkörning 😊


Framsteg !

Känns som att jag skymtar mållinjen där framme, att jag alldeles strax är där :) det är väl alltid det sista stegen som är de mest krävande. För precis så känner jag nu. Men jävlar , jag ska ta mig i mål denna gången !


Nytt till prinsessan ❤

Nova star tröja & Nova star leggings :)

Totalsumman 600:-
Jag betalade endast 300 :-
Fyyyynd 😄


RSS 2.0