Åhus !

Varit i Skåne ett tag nu.. Varit helt underbart :) vi har inte riktigt bestämt oss för när vi ska åka hem, det är de som är så skönt med att vara här nere, vi bestämmer aldrig någonting utan tar dagen som den kommer :)
Izabella har badat flera gånger i havet, hon verkligen älskar det :-D det är verkligen lycka att se sin dotter skina upp så som hon gör tillsammans med sin mamma och pappa i vattnet :)

Tänker egentligen bara skriva att allt är bra och semesterns dagar springer förbi ..

/z


Leeeeeeedig!

Ledig måndag & tisdag nu, när jobbar jag ons-fredag sen är jag ledig i 12 hela underbara dagar ! På fredag efter jobbet åker lilla familjen till Åhus, Skåne för lite mys.. Magnus familj är redan där nere i deras hus de har där :)

Idag blir det sol och bad i stamsjön i Lerum :) underbart !! Med bästa vännerna Björn & Lena ❤.

/z


Inlägget nedanför

Skulle blivit inlagt i lördags..
Blogg.se appen är som vanligt helt efterbliven !


2 dagar på sjön

Magnus och hans bästa kompis Björn köpte sig en båt sommaren 2011 som jag har varit väldigt motståndig emot sen dess. Men denna säsongen har jag faktiskt börjat uppskatta båten, tom börjat gilla att åka den.. Igår åkte jag ring bakom den, första gången i mitt liv! Asroligt !! Och idag försökte jag ge mig på att åka wakeboard !! :D gick inte alls, kom inte upp men fan va roligt det var.. :) ville försöka igen men båten krånglade så nu ska Magnus och Björn försöka laga den medan jag och Lena drar iväg till en sjö någonstans och lägger oss ;) ska bli skönt ..
Tråkigt att båten la av bara, blev bogserade in, tog exakt 1 timma, men vem klagar när man krypkör in till hamnen i stålande sol? Inte jag iallafall..

Ska strax dra iväg med Lena för att köpa lite mat, grilla lite tillsammans.. Innan vi drar iväg o badar , kanske tom kan få med pojkarna att bada då :)

/z


Hard work!

Ikväll väntas det åter igen lite kvällsjobb, å som alltid när jag jobbar kväll är det 16-21 .. Så segt att börja 16 för att jobba 5 timmar.. Men men sånt är livet å de ger lite pengar i plånboken .. Jobbar dagpass imorgon och även det ett kort pass 7-13.. Fast det klagar jag inte på då Magnus går på semester imorgon så då kommer han hem lite tidigare så då kan vi hitta på något familjemys.. Kommer troligen åka ut med båten kan jag tänka mig på mjörn så Magnus och Björn kan åka lite wakeboard :-p
Får väl se vad dessa semesterveckorna har att erbjuda :) dock jobbar jag väldigt mycket nästa vecka.. Bars ledig onsdag & torsdag men nått kul löser vi nog allt ändå :)

/z


Äntligen !!

Klar med alla tester som min körskola kräver för att jag ska få boka teoriprovet !
UNDERBAAAART !!

Lycka !


Tid för att babbla av mig !

Ja, men vart ska jag börja..
Det känns som att människor runt omkring om alltid har sett ner på mig, inte tydligen men jag har ändå känt av det..
Just med att jag har ett låginkomst yrke-undersköterska, ingen körkort, ej fast jobb, barn (innan fast jobb & körkort)
Jag vill inte ha alla dessa jävla blickarna på mig längre, de där dömande med huvudet på sne, jag behöver inte det! Jag förstår inte varför jag ska vara någon sämre människa en de med körkort & fast jobb! Skulle jag vara en sämre människa till min älskade dotter för det ? Skulle jag vara mindre värd för att min mamma inte har haft inkomst till att pröjsa ett körkort åt mig?NÄÄ!

Därför känns det så jävla skönt att skriva att jag har precis haft körlektion och att uppkörningen är bokad, datum säger jag inte ! Å när jag får mitt körkort ska ni allt få det uppkört under näsorna på er ! Jag lyckades, lyckades på egen hand. Har betalat varenda jävla krona av busskortet helt ensam ! JAAAG och ingen annan har gjort det ! Det är mina närmade 18.000:- som har lagts in i denna lilla plastbiten som strax är min!!!
Det första jag ska göra när jag får mitt kort, alltså det allra första, den vägen jag lagligt får köra själv är att packa in Isabella i bilen och spendera dagen på lekplayset i Alingsås! Inte köra bil hela dagen, utan köra med min dotter i bilen till ett ställa hon äääälskar att vara på !

/z


RSS 2.0