Bilder..

Förstår ni vad jag menar ???

HOTELLRUMS STELT ! ;)


Renovering av sovrummet !

Det har M bestämt det, inte mig emot direkt heller.. Våran sovrum idag känns som en trist och tråkigt hotellrum. Ljusa väggar, vita garderobsdörrar svart/vit säng, vita nattduksbord + 2 vita lampor.. Och en helt omatchade trähylla upphängd på väggen.. Nä fy !

Så Magnus kom hem i förrgår och hade redan rummet klart i sitt huvudet, dock fick jag bromsa han lite ett tag där.. Våra färgkombinationer stämde inte alls överens ;) han vill ha vitt och det vill absolut inte jag. Då känns det mer som hotellrum. De är de ända vi inte är överens om.. Våra fula garderobsdörrar ska bli mörkare skjutdörrar :D nya vägguttag med LED-belysning bakom .. De kommer bli såååå snyggt när det är klart.. Vi har börjat lägga undan lite pengar så vi vet vad vi har att röra oss på.. Kör en budget på 6000:- ungefär.. Så de blir dom kanon detta :)


/z


24 = nya 55 ?!!

Var hos optikern igår..
Fick ett par läsglasögon , ska tillbaka som 14 dagar för att kolla ögonen igen.. Sen blir det att beställa glasögon..

Har vetat i stort sett hela mitt liv att jag behöver glasögon då jag har sjukt dålig syn på vänsterögat. Såg inte ens översta raden på optikerns skärm..

Så nu är det dags att ta tag i det ... Igen.. Va sådär 18 år sen jag hade på mig ett par brillor innan nu ;)

/z


Födelsedag

På min födelsedag så ....
.... Shoppar jag till Izabella såklart ! ;)

Från märket "MyKidoo"


Unnar mig !

Bestämde mig förra söndagen att på
Måndagen skulle jag ge fan i godiset/dricka/saft osv på vardagarna,. Men guuuuud så många gånger jag har sagt det. Men på nått sätt har jag fått någon omedveten motivation till detta och faktiskt hållt det hela denna veckan.. Har även gått ut och gått längre och oftare med Izabella i vagnen denna veckan också. Kanske beror på vädret som har varit.. Skönt och varm vissa dagar iallafall ;)
Hur som helst. Idag var min "godisdag" så idag köpte jag lite godis, hoppade över colan och det fick bli 2st glas juice istället. Kanske samma mängd socker typ. Men måste bli av med cola beroendet någon gång..
Babbel babbel babbel..
Får väl se hur länge detta varar, men ska fan få det att bli en vana nu att sluta med alla skit på veckodagarna..
Synd att jag fyller år denna söndagen bara :( det gör ju att det blir tårta å så.. Men valde bara tårta imorgon (då jag firar med min familj) och bjuder på middag på söndag när Ms familj kommer Istället :) lite nyttigare iallafall ;)

Glömde nämna att vi är barnlediga från ca 13:00 imorgon till ca 16:00 på söndag :D GOOOOOOOTT !!!

/z


Kan själv !

Haha jo men visst! Är man 11 månader, IDAG! Så är det klart att man klarar av att äta en smörgås själv.. Hur mycket man får o sig är en annan 5:a ;)

Jag får iallafall fortfarande hjälpa till med gröten.. Så än är hon fortfarande liten ;-p


Nytt till mamma


Piggelin

Nu är min älskling feberfri, varit ses i natten till tisdag :D hon äter fortfarande knappt någonting och är kass i magen , de sistnämnda tror jag är pga en tand som är på g, hennes sjätte tand. Herregud va fort det går ;( BROMSA TIDEN NU TACK !!!

Förövrigt är allt bra med oss, dagarna rullat på och nästa söndag fyller jag år.. Konstigt, ser jag ett år tillbaka så var min födelsedag en slags minnstolpe på att Izabella snart va på väg då vi hade BF 30 mars. Men ack så fel, 12 april skulle hon då titta ut :)

Fan va jag babblar..

Slänger in en bild från imorse när Izabella ligger i sängen och kollar på babblarna istället :)

/z


Sjukling

I söndagskväll tog vi febern på Izza, hon hade då 38,8 en timma senare hade hon 40,1 med en rejäl feberfrossa. Jag va sjukt rädd och ringde 1177 men dom tyckte inte att de va någonting att åka in för.. Med första barnet är man ju extra nojjig för minst lilla..
Igår sov hon bort i stort sett hela dagen. Piggnade till runt 15-15:30 någon gång men satt då bara i mitt knä och myste hela kvällen tills som nattade 19;30.
Natten har varit lite orolig med vakenhet mellan 2-3 . Men sen sov hon fram till 9 imorse.. Och har varit pigg fram tills nu. Nu verkar det verkar det vara dags för en flaska välling och lite sömn för henne igen..
Hoppas att detta släpper för henne någon gång, och speciellt denna jäkla hostan :(


RSS 2.0