Sommar !

Min älskade fina lilla flicka :)


Brudarnas dag

Idag blir det Allum med Erika, Emelie & lilla Izabella :)
Erika ringde för en timma sen och sa "Emelie skulle bara duscha, sen kommer vi så räkna med en halv timma ungefär."
Jahopp då väckte jag Izabella o gjorde klart henne med kläder, blöja och mat. Nu har de som sagt gått lite mer än en timma ... Ingen Erika...ingen Emelie...

/z


Måååndag

Helgen har varit kanon..
Fredags grillade vi hemma och Acke, Michaela och deras 15 månaders Hugo :)
I lördags hade vi besök av Maria & Björn. Då bjöd vi på middag.. Sen var väl planen att se loreen men så blev de inte, gick o la oss på 23. Så hann se poängutdelningen. Det nödvändigaste ;) Sverige vann ju (om nån missat de tänkte jag ;) )
Igår, Söndag så blev vi bjuda på morsdagsmiddag hemma hos Magnus familj :) gav henne en blomma & två inrammade kort på Izabella. Det uppskattade hon :)

Nu ligger jag i sängen och väntar på att klockan ska gå. Kl 10 ska vi nöta Mariette & hennes lilla Melvin och gå en promenix. Ta en latte & mjukglass ;) måste skaffa en termos med nu när jag varvar amning med ersättning.. Å på tal om de. Gud vad folk har åsikter om att jag faktiskt väljer att varva trots att jag har tillräckligt med mjölk . Men de e mitt barn, mina bröst & då mina val..!
Ge f'n i att yttra er så länge ni inte har ett argument ! :)

/z


Shopping

Tisdagens shopping till Izabella från hennes morfar :)


Tack !

Tack för att du finns och lyser upp mitt liv ! Inget kommer någonsin kunna skilja oss åt min fina prinsessa !!

Mamma älskar dig mer än sitt egna liv !!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2012/pic_203883519.jpg" class="image">


Fy !

Izabella har aldrig vaknat för att gå upp denna tiden. Hellre aldrig vaknat grinig. Men idag gör hon båda två sakerna.
Vaknade ca 4:20 och var ursinnig ! Gav henne lite mat vilken brukar vara problemet under nattvakenheten, men inte idag inte. Både mat & ny blöja på plats men ändå ett missnöjt barn..
Började blåsa lite lätt på hennes mage och rygg, då blev hon jättenöjd... För en stund...

Det är jobbigt när man som mamma inte kan hjälpa sitt barn till att må bra. Hon förstår ju inte varför det är så varmt och hennes kropp svettas hur mycket som helst...
Gav henne vatten i en nappflaska igår. Jag vet att BVC avråder till de då jag helammar, men är det nästan 26 grader I SKUGGAN och ungefär lika varmt inne så tänker jag inte låta mitt barn ligga o skrika o koka typ ! Nä, då gick jag på mamma-instinkten och gav henne vatten ! Och det lär hon få även idag eftersom denna värmen kommer att hålla i sig ...

/z


Packning & BVC..

Nu sover Izabella lite,
Då tänkte jag passa på att köra igång med packningen litegrann ...
Börja lite smått med dvd filmerna & lite i köket som inte används. Kanske ställa av det i Gråbo hos mamma sålänge..
Imorgon har vi visning på lägenheten.. Gillar verkligen inte att ha främmande människor som går runt i mitt hem, öppnar mina skåp o sånt.. Det kommer kännas jobbig, framför allt efteråt när de går här ifrån och kritiserar stället tsm med den dom va här med..
För sånt gör man, å herregud alla husvisningar vi har varit på. Så många hus vi har kritiserat.. Ojojoj.. Payback time nurå mot mig ;)


Shit nu vaknade Izza.. Ingen packning här inte...


/z


Varm dag

Usch stackars Izabella, idag tycker hon att det har varit alldeles för varm, å se har resulterat i att hon har varit väldigt gnällig..
Så idag har jag inte fått gjort någonting vettigt alls...
Fikade lite med Therese för fm.
Fast blev en snabbis för Izza's skull.. Sen har vi bara legat på soffan o sätt det vackra vädret försvinna :'(
Men va gör man inte för sitt barns skull ? :)
Snart blir det lite BigBrother mys med älsklingen & Izza. Är såå glad att hon inte förstår än ;)

/z


Långhelg

Ja vart tar dagarna vägen egentligen? Torsdags var det kalas för mamsen
I fredags var vi hos Magnus föräldrar och grillade
Igår var jag & Izabella med Anna & Joanna på loppis.
Sen åkte jag Joanna & Izza upp till Jeanette (Izza's halv farmor, Magnus gamla dagmamma) & Johanna :) satt där bra många timmar :) va väl hemma runt 21:15 kanske. Då blev det lördagsmys , Joanna åkte väl vid 23 kanske ..

Idag ska vi väl försöka komma ut på en lite längre promenad hade jag tänkt mig, hela familjen och kanske Lena & Björn ska vi försöka tvinga med oxå :D


(bilderna från lite shopping kommer snart )

/z


Baaaajs

Bajs på byxan.. Tack Izabella !
Sitter och ammar henne när hon tillslut bajsar, fortsätter amma då de brukar ta ca 5 min innan de kommet ett lass till. Alltid två lass innan det är dax för byte under en amning. Så trodde de va samma idag. Men inte då. Idag la vi de i mammas knä istället..
Mysigt !!


Matpaus för Izabella ...

Spöklikt ??
Ensamt i ett lekrum...


Storhandlat

Första storhandlingen sen lillan kom. Innan veckohandlade vi varje söndag. Då höll vi matkostnaden på 2000-2500 i månaden vilket att rätt lagom för då 2 personer.. Men nu när vi har handlat dag för dag och lite när det har behövts så har våra matkostnader sprungit iväg. Men idag så blev det veckohandling igen.. Skönt. Dock då gav Izabella upp när vi kom till kassan.
Men annars gick de kanon :D

/z


Tisdag eller är det Torsdag ?

Blev ingen uppdatering alls igår eftersom Izabella skrek hela natten till måndagen och hela måndagen då hon inte låg o vagnen o vi var ute o gick..

Men i natt sov hon mycket bättre .. Gnällde fram till 3 och sov sen till 7 :)
Å har sovit till och från sen dess :)
Mamma klagar då inte ;)

/z


Chilli. & båtmeck

Dagens schema. Nu när vi ska flytta så kan man inte gå i nog för många affärer ;) jag älskar att åka iväg o gå i affärer hur länge som helst :) Ikea, Mio, chilli, jysk, rusta Ja säg någon affär jag inte har tvingat in Magnus i ;)
När vi går in i affären så gör vi det för att enbart titta. Men eftersom flytten närmar sig så kan man inte bara titta ;)

Så nu ska jag klä på Izabella. Blir en långarmad vit body och en gammal rosa klänning över det med ett par vita strumpbyxor :)

/z


Gråbo

Idag blir det en tripp till Gråbo.
Mamma ska gå träffa Izabella. Mamma har legat i lunginflammation. Så sist hon träffade Izza var för 14 dagar sen. Men nu är hon helt frisk och återgått till arbetet o så, då vågar jag låta henne träffa Izza igen :)
Så idag ska vi dit. Vi ska även träffa Connie, så mysigt :)
Träffade henne 30 mars senast (kommer ihåg datumet för de va den dagen Izza va beräknad) gången innan de va den 16 december :-O (å de datumet kommer jag ihåg för det va då vi slutade våran usk utbildning )
Så de ska bli riktigt mysigt att träffa henne igen nu faktiskt :)

Nu ska vi äta lite frukost här hemma, sen åker vi :)

/z


Varför landa när jag flyger bland änglar ?

Urdålig uppdatering , jag vet !
Dagarna ser i stort sett likadant ut..

Min glada lilla tjej har varit otroligt gnällig på kvällarna nu i två dagar. Vet inte vad det beror på egentligen..
Nu ligger hon och "pratar" med mig och Magnus ligger och snarkar ! Blir galen på hans jävla snarkningar ! Vi måste göra nått åt dom där, innan väckte han bara mig o de kunde jag ta, visst va/är det jobbigt. Men nu när han även väcker Izza med dom så blir det helt plötsligt ett stort problem. För jag orkar inte vakna 1 miljon gånger per natt för att natta om Izza. För han gör det ju knappast "jag jobbar och måste sova" På helgerna också?!
Nä nu ska jag inte gnälla.

Jag älskar mitt liv, trodde aldrig att man kunde vara såhär lycklig ! Jag har världens finaste sambo, dotter & hund !
Visst var jag lycklig innan Izabella kom till världen, men den lyckan va ju en fis i rymden om man ser på den stora glädjen hon sprider omkring sig .
Hur kunde jag vänta så länge med att skaffa barn ? Izza ger mig en mening att gå upp ur sängen på morgonen ! En mening till att jag tar mina andetag. Att jag vill , kan & vågar slänga mig in i det okända.

Jag har alltid varit en väldigt "bekväm" människa. Alltså inte vågat testa mina vingar om jag säger så. Har liksom alltid velat ha facit i hand på allt jag testar på.
Kunde inte ens ta en annan väg hem från bussen/tåget. Gillade inte när Magnus körde på vägar vi inte brukade. Vägrade prova nya maträtter. Jag var helt enkelt en riktigt tråkig jävel ;)
Idag ser mitt liv helt annorlunda ut.
Idag hatar jag att leva efter ett mönster. Förstår inte hur jag har klarat det i 23 år innan..
Är så lyckligt lottad att just Izabella är min dotter !!


Älskar min lilla familj mest i hela världen !! Går över eld och vatten för er !


/z


Tidiga morgon !

Idag ville Izabella gå upp redan kl 5:20..
Konstigt nog så var jag inte ett dugg trött då.. Gav henne lite mat i sängen sen upp för en ny blöja, lite mera mat sen la jag ner henne i sängen men hon ville då inte sova utan började "prata" så då plockade jag upp henne o gick ut i storarummet :) så nu sitter vi och myser :)

Älskar livet som mamma !!


Morgonpromenad !

Efter bvc idag blev det en promenad till Erika :)


Fint väder = promenad !

Som sagt, promenad väder idag.. Dock blåser de lite kallt å jag har ingen jacka :( glömde den hemma hos Mathias sist jag va där å har varit lat och inte hämtat den än :(

Messade Lena runt 12 och frågade om hon o Björn ville ta en promenad med oss idag runt gärdsjön i Björboholm å de kände dom för. Så vi slängde i oss lite och äta, så fick Izza lite extra mat så hon står sig :)
Så nu sitter vi hela familjen i bilen. Jag Magnus Izabella & lilla Daisy :) promenaden tar väl ca 2 timmar vanlig takt runt. Men vi har inte bråttom :)

Igår va vi på Ikea och shoppade lite som behöva i nya huset :) sen åkte vi till Izza's gudfar (han på föregående inlägget) fikade o så :)
Efter de va de födelsedagsfirande för Tessan :)

/z


Värmer i hjärtat !

När min storebror håller Izabella för första gången och ögonen börjar tåras . Det är då man egentligen fattar vilken liten guldklimp våran prinsessa är ! <3


Värmer i hjärtat.


Mamma upp i dagen ?? ;)

Bara äääääälskar denna bilden !!
Ibland hinner kameran allt fram ;)


Grattis världens absolut bästa vän !

Idag fyller min älskade Therese 21 år !
Tänk de va 9 år sen jag träffade henne för första gången.. 9 år sen jag fann delen som fattades av mitt hjärta ! Fick den systern jag alltid hade önskat mig ! Finns ingen bättre än min Tessan !

Grattis igen min älskade skatt !


Underbar natt !

Trodde att Izabella skulle fortsätta med sitt gnälliga humör under natten, speciellt när hon började gnälla runt 23:45.. Men klockan 0:05 sov hon gott i mammas famn. Kl 2 la jag försiktigt ner henne mellan mig och Magnus. Jag vaknade till när Magnus gick till jobbet kl 7, kändes som att boobisarna skulle explodera. Men somnade om, tänkte att Izza skulle vakna snart o äta så ingen ide att pumpa . Men hon väckte mig inte förrän 8:30 hon sov alltså 8,5 timmar i natt :-O hon måste varit helt slut efter alt skrikande igår.
Halv 9 åt hon lite sen somnade hon om igen och sover fortfarande.. Gårdagen tog verkligen hårt på snuttan..

Tror att en lite förkylning är på ingång hos henne. Hon verkar vara slemmig i halsen och tät i näsan :(


/z


Skrik, skrik, ljuvliga skrik

Ååå vilken underbar dag. Hela dagen har bestått av barnaskrik. Från 4:15 :D mitt huvud exploderar när som helst nu..
För 1,5 tim sen bestämde vi oss för att åka hem till Magnus föräldrar för lite avlastning. Eller à Magnus sitter med sina föräldrar och Izabella mesans jag ligger i soffan för att vila lite.. Natten har ju varit heeeeemsk och likadant dagen..

Nu väntas det strax lite mat = nya krafter !


/z


Tillhörande föregående inlägg !

Bild 1 - tagen i måndags

Bild 2 - tagen idag..

(det blir ju bara värre & värre ! )


Tack BVC !!

Är så jävla missnöjd med våran BVC !
Izza har fått utslag i ansiktet o resten av kroppen. Och hon har börjar tappa humöret. Säger detta till våran sköterska och hon säger "nej då de e ingen fara, ni har inte lärt känna henne riktigt än.."
DRA ÅT HELVETE !! Jag av nån känner min dotter !! Spenderat varenda minut med henne de senaste 20 dagarna, och en hel graviditet innan dess !!!


/z


Första dagen ensam med Izza

Magnus återgick till hans jobb idag, första dagen jag är helt ensam med Izabella.. Lite nervöst är det. Men det går bra :) just nu sover hon. När hon vaknar blir det att klä på oss och sen ta en promenad :)

Snabbt inlägg för nu vaknade lilltösen :)

/z


Valborgsmässoaftorn

Tog det jätte lugnt igår. Vi var på BVC, gick bort o handlade, sov ett par timmar . Sen gick M in och badade och jag blev så jävla godis sugen. Så tvingade upp Magnus ur badet efter ca 10 min. Stressade på Izza nya kläder. Precis när vi skulle gå ut genom dörren kom det både bajs och spya på en o samma gång från lilltösen. Bara att vända in igen för byte av blöja och nya kläder. Sen ut i bilen igen. Stressade till sweet. En godisfabrik/affär ca 15-20 min ifrån oss.. När godiset väl va köpt fanns det inget sug kvar varken hos mig eller Magnus. Så vi åkte hem hämtade hunden, la Izabella i vagnen och tog oss en promenad.. Vi gick hem till Kim och Erika o hejade.. Sen hem för att se ett dubbelavsnitt av ALCATRAZ :)
Lugn och skön dag :)

Idag blir det middag hos M's föräldrar.. Grillat kött &bakpotatis :)


/z


RSS 2.0