Kan själv !

Ja, men två små riskorn till tänder är det mycket man vill..

Bli matat står ju inte högt upp på listan längre. Nej nej, här ska vi allt äta våran smörgås själv.. Duktiga tjejen !

Frågan är bara hur mycket hon egentligen får i sig ;)


Tänder & Krypande

Izabella har nu fått sina två första tänder och nu har dom äntligen börjat synas med :)

Hon har även börjat krypa. Fast de va ett par dagar sen. (15 november )

Va bara tvungen att uppdatera de haha

Såååååååå deeeeeee såååååååå

/z


Öppna förskolan

Från öppna förskolan tidigare idag :)


Izabellas rum

Lite bilder från renoveringen av rummet :)

Såååå otroligt nöjd med snuttans rum !!

Tack ännu en gång min älskade storebror och Izabellas gudfar ! PUSS !


Bra dag !

Inlägger nedan är från igår men blev tydligen upplagt idag .. Konstigt..

Ja, dagen började med att Izabella väckte oss runt 7 så jag gick upp och bytte blöja. Sen väckte jag Magnus så han gick upp med henne då de va min tur att få sova ut ... SKÖÖÖNT !
Sen kom storebror Jim och började med Izabellas rum. Känner helt underbart att det äntligen är på gång att få ordning på det. Han hann måla lite idag. Så imorgon är det mera färg på väggarna och sedan in med alla möbler ! Jag vet inte alla hur det ska bli eller vilka färger på väggarna (förutom den vita grundfärgen då) jag har gett han helt fria händer då jag litar till 1000 på de han gör . Inredning är hans grej ;)

Medan Jim höll på i rummet idag åkte jag och min andra brors flickvän Malin in till Alingsås och shoppade lite :) mysigt! Izabella var hos sin farmor.

Var på partylight när jag kom hem. Då blev det allt beställningar för fullt :) kul kul. Sen komma storebror Mathias och Malin på middag. De har precis gått nu. Så nu väntar sängen. Jim är här kl 9:00 imorgon - farväl sovmorgon !

/z


SaknarDigMassor

Pratat massor med Joanna den senaste tiden . Det är tungt att prata med henne då jag alltid börjar sakna henne mer och mer för varje sms/samtal.

Men idag har det varit extra jobbig då hon själv förklarade vilken hemlängtan hon har haft just idag. Det fick mig att tänka ännu mera på henne ! Varför fick hon denna jävla skit idéen att åka iväg i minst 1 år !! VARFÖR !!
Jävla skit familj som fastnade för henne! Jävla skit länder hon åker till! Jävla skit Joanna som åkte ifrån mig ! Jävla skit jag som inte ser det positiva i hennes äventyr ! Jävla skit Izabella att ha en sån underbar gudmor/kusin jävla skit på allt !!!

Men snart är det jul, eller jag längtar bara till den 21 december i år faktiskt .. För då kommer min snutta hem ett par dagar för att fira julen med oss ! Det är fan lycka de !


/z


Älskar dig !


Laktoshelvete !!!!!

Har aldrig haft problem med att äta laktos produkter, fram tills mitten av graviditeten . Då jävlar ! Kunde knappt lukta på ett glas mjölk innan det var dags att bosätta sig på toaletten ! Min barnmorska sa att en del kan få de så under graviditeten men det försvinner under de första veckorna efter förlossning . Första veckorna ?!! Det har gått över 7 månader nu och jag klarar fortfarande inte laktos !

Hur som helst anledningen till att jag just fastnade för laktos "ämnet" på bloggen just nu är att älsklingen överraskade med att han var och handlade, lagade maten, plockade undan efter maten och serverade efterrätt..
Pommes (broccoli till mig) , kött & bea-sås (BEA-SÅS = bara laktosprodukter! ) till efterrätt fick han chokladpuddig då jag inte fixar att äta de, spy rakt ut då, aldrig klarat av de. Och jag fick en choklad milkshake . Tog bara lite av den då det är 95% mjölk/glass/grädd i. Men nu var det kör.
Låg i soffan i fosterställning och hade magkramper ! Fy fan !!

Varför just jag ?! Varför kan inte jag få tåla laktos ! Jag som ex äääälskar mjukglass! Kan äta det året om utan problem. Ge mig det i -25 grader och jag äter upp den !

Ååååååå magkramp !!!!!

Onej det räcker inte att gå på toaletten när man e överkänslig mot laktos, inte för mig iallafall.. Jag måste allt härda ut smärtan i magen fullt ut ..
Får även en mage som ser höggravid ut igen .. Inte så snyggt måste jag säga !

Hej o hå, krampa på !!

/z


Besök !

Märks att man är frisk nu..
Mamma kom som sagt tidigt i morse. Sen vid ca 9 kom min storebror med ena hans son Oliver hit. När dom skulle åka gick mamma in i de som ska bli Izabellas rum och trampade på en glasbit (?!) jävla tur att det var en vuxen människa och inte Izabella som fick den i handen, magen eller benen så som hon ålar sig, men stackars mamma ! Med lite jävlar anamma, nålar, tänger och pincett så var biten ute igen !

Nu har jag precis lagt Izabella för hennes förmiddagslur och jag ska plocka bort i köket medan vi inväntar nästa besök! Nu blir det av Felicia & Milo :)

Minns ni förresten att Izabella hade fotografering den 2 november? Igår fick vi se bilderna :) så fin min lilla plutta blev ! :D

Tänkte visa 1 av de 4 bilderna :))

/z


Äntligen frisk !

Legat dålig nu söndag-måndag-tisdag .. Sov bort i stort sätt hela gårdagen men det resulterade i en pigg och kry Zara ! Min nyponsoppa & Alvedon 2-dagars kur gjorde susen !
Magnus har varit hemma halva måndagen & även igår så jag verkligen skulle kunna bli frisk. Gulle han !

Just nu sitter jag halvdöd i soffan och mamma är här och myser med Izabella! Skönt att slippa ha en "rutin-morgon" sitta och slappa medan Izabella får en ny blöja & lite välling för inte Varje dag de händer .. :)

- nä om man ska ta tag i sin mamma roll ändå då? Lite nytta måste ju göras ändå..

/z


Izabella 7 månader !

Igår blev våran lilla tjej 7 månader.
Herregud, vart har dessa månaderna tagit vägen?! Känns ju inte som de var 7 månader sen vi ringde upp till förlossningen i Borås 13 dagar över tiden. Och det ända jag tänkte på halva bilresan och där inne innan undersökningen var att jag ville bajsa ! Haha (Izabellas huvud som var så långt ner) men när jag kom in så var det bara att direkt åka in på ett rum och föda. Fullt öppen och dom kunde skymta Izabellas huvud :) snabbt lätt och gjort att föda barn haha. Nä men verkligen inte, smärta, smärta & SMÄÄÄRTA !

Hur som helst. Denna 7 månaderna har varit de absolut bästa i mitt liv ! Att få följa denna lilla krabat varje dag är en gudagåva ! Hon har gett mig så mycket i mitt liv! Som att hon gav mig sitt första leende på morsdag ! Hur mysig present är inte de då på ens allra första morsdag !
När hon satt utan stöd mitt under en kontroll på BVC de hade hon aldrig gjort innan .
Eller när hon tröttnade att ligga istället på filtar, mattor , golv jag la henne på och valde en dag att åla sig därifrån ?
Eller när hon tröttnade på att vara i samma höjd som pappa som låg i soffan och hon då ställde sig upp SJÄLV utan hjälp..
Men stora lilla fina tjej !!

När man tänkte igenom tiden som har varit kan man ju inte annat än att le , och bli lite sugen på en liten bebis till. Izabella är ju inte någon direkt bebis längre ;)

/z


Jag gav dig ett liv, du gav mitt liv en mening !

Hur kan man älska en sån här liten människa så otroligt mycket ?!

Varje sekund med dig är för mig värdefull !


41

Saknar min bättre del av mig !
Joanna ,
41 dagar kvar tills vi får ses igen !


49

Nått som inte stämmer? Obehaglig känsla i kroppen, men för vad?

För övrigt känner jag mig sådär just nu. Varit så fruktansvärt elak idag. Vad jag har gjort och mot vem är en annan femma. Saken är den att när en människa kommer mig för tätt in på livet blir jag tyken, kaxig, dryg och i vissa fall rent elak. Jag vill inte reagera så men blivit sviken allt för många gånger av människor som stod mig nära att jag helt enkelt inte vågar ha för många personer allt för nära mig längre. Sad but true..
Det är faktiskt inte så lätt att resa sig upp efter varje gång man har blivit golvad. (Psykiskt) tillslut säger kroppen ifrån och väljer då att sluta lita på folk helt enkelt, konstigt ??! Nä det är de nog inte.

Ni som inte vet vem jag är eller min bakgrund har nog svårt att förstå mina olika val ibland. Men hela ens liv speglar sig i ens handlingar.

Jag har fått nog av att ha massa idioter vid min sida ! Rensning på hög nivå är det som gäller nu ! Nu är jag färdig med alla de rötägg som finns allt för nära mig och min familj. Äckliga jävla parasiter !

Nu till något gladare.. Pratat (Smsat via viber) massor med Joanna idag. Kan inte fatta att hon redan har varit borta i 2 veckor (imorgon) det är nu hjärnan tror att hon verkligen ska komma hem för e man utomlands så brukar man vara de högst två veckor om de inte är någon Thailands resa då.
Häromdagen ställde jag mig och skalade potatis till 3. Klurade ut vad jag skulle göra med de 3 kycklingfiléerna jag hade lagt fram så de skulle räcka till 3 pers + matlåda till M . Tillslut blev de kycklinggryta . Dukade till 3 tills jag fick frågan; -

- vem ska komma hit?
- hallå, Joanna såklart
- jasså är hon redan hemma?

I samma sekund bröt jag ihop och tårarna strömmade ner från mina kinder ! Fan Joanna var inte hemma, hon skulle inte dyka upp lagom till middagen som hon brukade..
(Shit låter som hon har gått bort! Men de har hon verkligen inte gjort, bara på sem.)

Men nu är det bara 49 dagar kvar tills vi får kramas igen !! :D
www.joannasvensson.blogg.se

Gonatt ! :)

/z


50

50 dagar kvar tills jag äntligen får krama om min lilla älsklings Joanna !
50 dagar är iofs sjukt lång tid när man längtar efter något !
Hoppas dagarna springer iväg och det snabbt blir 21 december !!


RSS 2.0