Trött tjej.com

Är så sjukt trött idag.. Vaknade runt 8:30 ner med Izabella i vagnen och tog en PW sen hem och slängde i mig lite havregrynsgröt ! Det är så sjukt underskattat. Godare frukost är svårt att hitta, sen är den så jäkla god oxå ;)

Sen blev det ett besök hos mormor och lite kaffe,

Grååååbo :D

Igår var vi på banken och skrev på alla papper på lån & de resterande på bostaden, så nu äger vi en 2-plans bostadsrätt i kära Gråbo :) kändes så skönt när vi fick alla nycklar och öppnade dörren för första gången, bortsätt från visningen då, men på visningen var jag högravid och 12 dagar över tiden så kollade inte allt för noga på den då, bara på själva innehållet.. Men inte så grundligt .. Igår bar vi in alla möbler mm. Och idag har vi hittills fått in 12 kartonger..
Lägenheten är helt tom i Alingsås nu och det pågår flyttstädning där, hyrde in en då jag har svårt att sköta de med Izabella och Magnus skruvar upp möbler här i Gråbo..

Jag tänkte att jag ska slänga upp lite bilder längre fram. När vi är lite mer iordning med allting å så :)

/z

Måndag

Imorgon gäller det :)
Åker hemifrån runt 8. Lämna Izabella hos sin farmor, åka ut till Hisingen till banken. Skiva på massa papper & få nycklarna till vårt alldeles egna hem :D sen är det massa flyttkörning som gäller :)
Äntligen lämnar vi Alingsås :D underbart.. Mamma ska ha Izza från kl 12 så vi kan få gjort så mycket som möjligt .. Fantastiskt med en familj som ställer upp :)

Nu , återgå till en skrikande bebis ;)

/z

Trött, irriterad med massa måsten - bra dag ??

Sovit kasst i natt. Varje gång jag har lyckats somna så har Magnus börjat snarka vilket har väckt Izabella.. Å så har de Hållt på hela natten.. Så när klockan va åtta å jag hade bytt och matat henne så blev jag förbannad för då hade Izza lyckats somna igen och Magnus väckte henne.. Så väckte honom o så åt honom att ta ned sig Izabella ut för nu va de min tur att sova lite ! Med lite sura miner från honom så tog han mer sig sin dotter ut i stora rummet så jag fick sova ut och vaknade inte förrän kl 11 :D kommer inte ihåg när jag vaknade av mig själv senast .. Så underbart skönt.. Så jag ligger fortfarande kvar i sängen , men hör ut Magnus tampas med att försöka förstå varför Izabella gråter.. Jag har svaret MAT , att han inte hör det på hennes skrik ;)

Dax att återgå till mamma-rollen..
Å Magnus till Diablo kan jag tro... Kul....not...


/z

Midsommar

Midsommar idag då.. Eller ja, dagen är snart slut.. Mår inte alls helt 100 idag faktiskt.. Dagen började mellan 5:40-9:00 med en mycket halv sovmorgon. Izabella pendlade mellan att sova, äta och "prata" under de timmarna.. Sen åkte vi hem till Acke, Michaela & Hugo för att sedan bege oss mot gräfsnäss midsommarfirande, men vi kom aldrig så långt utan blev sittandes där, vad kransar och pratade, spelade kupp och mös :) runt 15 åkte vi hem och landade lite innan vi begav oss hem till Magnus föräldrar för lite middag och tjötande. Izabella gjorde succé hos Magnus föräldrars 4 bästa vänner :) hon fick en snuttis av carin och Ingmar, en rosa får märket "dinglisar" bara äälskar de märket på bebis gosedjur :)
Efter middagen började jag må fruktansvärt illa och när det var dax för jordgubbar & glass vände de sig i magen på mig. Blev att tillbringa en stund på toaletten.. Vad glad att jag hann upp till andra våning och toaletten där, länge sen jag hade ett sånt illamående måste varit under mina 13 första veckor av graviditeten .. Men efter att jag hade fått upp allting så mådde jag mycket bättre, då lekte vi en slags lek som vi förlorade med 1 poäng (OTUR !! ) hatar att förlora ;)
Vi åkte hem runt 22:30 och nu ligger Izabella och sover, Magnus är ute med Daisy och jag sitter och bloggar lite.. Nått fel på min "blogg.se" App på min iPhone därav den dåliga uppdateringen de senaste dagarna..

Men nu kallar sängen... Imorgon packar vi ner de sista av lägenheten, tavlorna och alla fotografina vi har utplacerat lite överallt i lägenheten :) sen är vi redo för flyttstädet och vårt nya hem :D



/z

7 dagar

Nu e de exakt en vecka kvar tills vi flyttar.. Känns sjukt bra ! Fick packat masssssor igår.. Känns så skönt. Blev även två fyllda V70 ner till Gråbo för att ställa av 12 st kartonger plus massa annat bröte.. Nästa projekt är att rensa hall garderoberna. ( de har jag sagt i över 3 månader, men nu är de verkligen ett måste ) sen till helgen blir de en sväng till IKEA :) bara ääälskar att gå runt där, speciellt nu när vi ska flytta :D
Men om vi ska hinna till IKEA så måste i stort sett allt vara nedpackat. Annars hinner vi inte.. Så de blir en tuff vecka nu ;)

Lite småjobbigt att Izza alltid ska somna på mig och vaknar givetvis om jag lägger ner henne.. Så lite svårt att packa då :(

Så stänger väl ögonen jag med en stund då innan vi får finbesök :)


/z


Packning..

Det är det mina dagar består av. Därav ingen bra uppdatering..
Är helt slut på kvällarna ..
Ryggen värker nått så in i ....
Inget kul alls. Men de blir kul sen när vi har flyttat och kommit i ordning på nya stället :) rätt häftig känsla att vi kommer att äga våra nya bostad. Jag har alltid bott i hyreshus så detta blir nått nytt :)


Flytt !

Vi har ju köpt oss en bostadsrätt i Gråbo så planen var att vi skulle flytta in där den 25 Juli alltså om 1,5 månad. Bara där kändes tiden lite knappt . Men våran bostadsrätt har stått tom sen 2 månader tillbaka.
Så igår ringde alingsåshem (dom vi hyr denna lgh av) och sa att dom har en hyresgäst som vill ha denna lgh redan den 1 juli. Jajjemensan sa vi och la på luren.. Men vänta nu. De är ju snart !!
Ringde då våran mäklare för hon i sin tur tar kontakt med våran bankman för att vi alla ska träffas och skriva kontrakt. Det blev den 26 Juni. Så om alltså 13 dagar lämnar vi ÄNTLIGEN Alingsås.. Så underbart !!
Men samtidigt ska jag hinna packa ner hela vårt hem på 13 dagar :-O herrejävlar , samtidigt som jag ska ta hand om Izabella... Hon kommer givetvis i första hand. Så får små packa lite under hennes sovpauser..
Men idag blir det iväg. Så hela denna dagen går bort..


Oinbjudna gäster !

.. Det är vad graviditeten för med sig.. Dessa jävla gravidkilon ! Har ett par kilo kvar så är jag nere där jag var innan graviditeten. Men jag vill ner mer ! Mitt absoluta mål är att komma ner till storlek 38 i byxor. Vilket jag vet är typ omöjligt för mig... Trodde jag, med lite motivation så går allt, de har Sara visat för mig i henne blogg ! Hon väger idag mindre än vad hon gjorde innan sin FÖRSTA graviditet..
Jag ska med dit ! Dock hatar jag gym, inget emot att träna, men just stå på ett rullband, crosstrainer, motionscykel, ja allt sånt. Jag vet att man inte rasar i vikt genom att bara önska. Men jag är ute o går o så, äter nyttigt.. Men måste ta detta stege längre..
Måste lära mig att gilla träningen.. Pust ! Det är inte de att de är ansträngande utan de är just de att man står med så många andra människor som jag tycker är jobbigt.. Måste övervinna den där känslan..

Tips på lite hemma övningar kanske ?
Nyttiga maträtter ?
Dieter ?
Ja vad som helst ?
Saaaaara - i need you ;) å gärna lite av din motivation med :)


/z


Maria 25 år !

Va och firade Marias 25 års dag igår.. Jätte trevligt va de :) hon bjöd på mat & dricka...

Skriver mer sen, sur bebis har vaknat..

Vi igår..


Vardagslyx !!

Jag har alltid i hela mitt liv velat duscha/bada på kvällarna och sett det som en självklarhet att man kan välja sånt, fram tills dess att jag fick barn. Nu duschar jag inte längre när jag vill, utan nu duschar jag när tillfället ges. Och lägligt nog så gjorde det de nu. Perfekt, jag ska ska ut på stan med mamma idag och ikväll fira Maria's 25 års dag :)

Ligger just nu i badet och gottar mig massor... Bara höra hur vattnet från kranen träffar de redan egentligen för fyllda badkaret är underbar !! Det är vardagslyx av nått !! Bara koppla bort allt barnskrik och Magnus för en sekund..
Dessvärre är det dax att lämna badet om exakt 5 minuter ;( måste hinna göra mig klar tills mamma kommer ca 20 över. Åå Izza ska kläs och bytas på och jag ska hinna få på mig kläder och ansiktet...

Men först....

...Bara ligga o blunda till nu tystnaden av precis ingeting ! Så underbart !!


Magsmärtor

...från helvetet...

Vaknade för 40 minuter sen och ville bara skrika rakt ut, fy satan vad ont jag har i magen. En ihållande jävla värk med... Kan ju nästan tror att jag är gravid igen .. Ha ha ha ha oh nej så
Roligt ska vi inte ha de..
Lite svårt att Izabella självklart vill ha mat nu o jag knappt kan röra mig... Så just i detta tillfälle så är jag extra glad att jag ammar henne... Slippa gå upp med denna smärtan o blanda ersättning o greja.., heeeja tuttemjölk !! Ha ha...

Om ni ursäktar lite så ska jag bara vrida ut och in på min mage bokstavligt talat !! ;)

/z


Utomhusgym

Vad är det för påhitt ?? ;)
But I like it :-p


What ?!

Vad har hänt med alla mina inlägg jag har gjort den senaste veckan ?!
Dom syns inte, vart har dom tagit vägen? Dom tröttnade nog och drog för här fanns dom inte ?? Skumt !

Jaja, nån mer än jag som börjar tröttna på blogg.se ? Tar evigheter för bilderna att laddas upp och inlägg försvinner .. Rätt tröttsamt. Kanske ska byta till en annan blogg sida..
Tips ?

Tänkte jag skulle slänga ut en bild på kläder jag köpte till Izabella som hon ska ha på sig på midsommar. Men som vanligt så gick de inte att ladda upp. Så den bilden kommer upp en annan dag..

Inlägget nedan ( "fossingarna" ) ta jag upp i fredags och först nu lades det upp som ett inlägg.. Sååå tröttsamt !

GONATT !

/ z


Fossingarna ! :)


RSS 2.0