Uppkörning!

Kanske dags att uppdatera lite..
Kuggade på min uppkörning (😢) 
Fick tyvärr en surgubbe, det är ju absolut inte hans fel att jag kuggade, det är ju mitt. Jag körde väl inte tillräckligt bra. Kändes så fel bara för att jag tyckte de gick så bra, å min körlärare sa innan min uppkörning att hon skulle bli förvånad om jag skulle kugga detta.. Men som sagt de är inte hans fel. Synd bara att jag nu måste vänta i 5 veckor på nästa :( o kuggar jag den med så kommer jag behöva göra om teorin igen med.. De suger ju lite.. Men livet går vidare, finns dom som har det värre här i livet än vad jag har det pga en kuggad uppkörning.. 
Kuggade på för låg hastighet inför rondell & även i rondellen .. Och för sen avsökning & planering.. Suger !! Men men

Vill bara ge er lite uppdatering iallafall :) 

Nu tar jag nya tag mot mitt mål för en vacker dag ska kortet bli mitt !!  Jag tänker inte ge upp pga ett bakslag! 
Jag har varit med om värre saker här i livet ;) så nu ticker körkortspriset upp ännu mera ;) 

Körlektion

Äntligen !!
Nu är jag på väg in till Göteborg för att ha min sista körlektion innan min uppkörning ! Det känns så skönt att jag snart är färdig med körkortet ! 
Som jag har kämpat med denna jäkla körningen, o nästintill bara i körskolan då vi har en automat bil hemma. Visst har jag lånat manuella bilar med. Men det är ändå inte samma sak. Det blir inte lika mycket naturlig körning som det hade blivit med en manuellbil hemma. Men skit samma. Varför vara bitter?! Jag har snart mitt kort. Jag är vid mållinjen . Ska bara fixa sista hindret med innan jag kan andas ut igen :) 
Sitter och kollar på bilar hela tiden med :) bara det är en sån lycka nu haha, nu tittar jag inte och bara drömmer och önskar att jag kunde få köra och köpa den ! Utan nu är det mer verkligt. Jag har snart mitt körkort och kan därför titta på bilar och jämföra, för om ett par dagar ska jag köpa en bil !! Mohaha..

Känslan när jag klarade mitt teoriprov igår är obeskrivlig ! Det blev ett sånt lyckorus i hela kroppen. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta .. Mötte upp Connie på parkeringen utanför trafikverket på Hisingen, o bara hoppade av lycka :D 

/z

Jaaaaaa!!

Fyfan va grym jag är!! Sätter teorin på första försöker , så baaah!!!
Göööött !!
Snart är körkortet mitt !!


Körkortet

Blivit otroligt dåligt med uppdatering här på bloggen.. Anledningen är att jag fokuserar mer på izabella, jobb & körkortet.. Innan jag började på trafikskolan tänkte jag att tss, de e la inga problem att ta körkort, de blir la inte så dyrt.. Å det känns inte som att det har varit speciellt dyrt heller..
Jag räknade lite på det..
Jag har 2 körlektioner kvar innan min uppkörningen, o skulle jag klara teorin och uppkörningen på första försöket så kommer mitt körkort ha kostat mig 20.955:- herregud, vad har jag lagt de pengarna på innan jag började med körkortet??
Ändå har jag inte levt direkt fattigt sen jag började med kortet heller .. Så va sjutton har jag lagt de pengarna innan ?!!
Sen blir jag rätt ställd när folk säger "nä men jag har inte råd med körkortet" (jag har med sagt så, allt för många gånger) men om man tänkte igenom saker o ting, vad gör man egentligen med sina pengar då? Lägger det på krogen, skor, smink, kläder, ja inte vet ja..
Jag vet bara att när jag väl satte igång med mitt körkort så gjorde jag ett av livets bästa beslut !
Jag hade min första körlektion 16 juni och strax har jag min uppkörning , innan dess hade jag knappt suttit i en bil ! Men nu är det snart klart !! Alltså det är 3 månader av "mitt liv" jag har lagt ner på detta.. Nått jag förhoppningsvis kommer ha resten av mitt liv !! Så sjukt värt !!


RSS 2.0