Geeeee mig styrka!

Är helt slut i både kroppen och huvudet! Jag behöver en pause. Fick sovit i helgen. Men tydligen inte tillräckligt. Att vara vaken MINST 3 timmar var eviga natt tar på krafterna. Jag har en fantastisk liten dotter, den finaste i hela världen. Men dessa nätterna tar kol på mig..
Våra dagar spenderar vi oftast med Karin, Mathilda och haley så det är full fart hela tiden man tycker ju att det borde köra slut på Izabellas energi, men inte de inte..
Izabella går nu för fullt. Behöver jag säga att hon inte har lust att sitta en stund och låta hennes mamma vila 5sekunder.. Full fart framåt all the time. Ikväll tänker jag då låsa in mig i badrummet med en skön mask för ansiktet och bubblor i badkaret .. Lyx !!

Dags att börja med maten ..

/z


Sooooova

Sitter just nu i soffan med en gnällig Izabella i knät. Ingenting passar denna lilla dam just nu, å allra minst att sova.. Hon har sovit från ca 19:30-22:30 sen va de färdig sovit tyckte hon. Jag hade precis lagt huvudet på kudden och va sekunder ifrån att somna när hon började gnälla. Bara att gå upp då :(

Jaja, får se hur länge vi blir sittandes här uppe då.. Mina ögon går i kors just nu..

Men imorgon är det fredag och de betyder att Izabella ska till sin farmor och farfar för att mysa hela helgen, en heeel helg!! På vårt schema står det - sova, sova, sova & ännu mera SOOOOVA !!! Underbart !!!
Fast kommer nog garanterat sakna ihjäl mig efter Izabella sådär på lördagmorgon. Men då får jag nog lägga mig och soooooova lite till så går det nog över ;D mohaha !!

/z


Utveckling !

Herregud vad fort Izabella utvecklas. Nu går hon redan :O
Pratade med mamma igår. Jag gick när jag va ungefär 14 månader vilken är mer "normalt" om man kan säga så om barns utveckling, då alla barn utvecklas i sin egna takt.. Men nu går hon iallafall :) jätteroligt att se henne tölta fram :) hon går långa sträckor med, inga två-tre steg har inte. Nej nej nu går hon långa sträckor.. Jättesött. Men det är nu har känner att detta går på tok för fort. De andra vi umgås med, mammor och bebisar har sagt länge att "snart kommer hon börja gå" medan jag har slagit bort den tanken och mer tänkt. Å nej då, hon är ju pytteliten. Inte skulle hon gå inte. Men hon är ju faktiskt inte så pytteliten lägre, hon e ju dock 9 månader och (idag) 10 dagar..
Det har varit så jäkla häftigt att få följa hennes framsteg och hur stolt hon blir över sig själv när man klappar händerna och ger massa beröm när hon lyckas med någonting som tex detta med att gå :)
Är en så sjukt stolt mamma över min älskade lilla Izabella :)

Hoppas nu luktar det bajs här och jag har starka misstankar om att lukten tillhör Izabellas blöja, för Daisy sover så det kan inte vara från henne.. Så dags att återvända till vardagen :)


Alingsås vs Gråbo

Nu har vi bott här i snart 7 månader, i Gråbo alltså ;)
När vi först flyttade tillbaka till Gråbo efter att ha bott nästan 5 år i Alingsås så undrade jag varför jag gav upp Alingsås, jag trivdes faktiskt där, kanske inte på citronen. Men med livet och vännerna man skaffat sig .. Så kom vi hit, de flesta vännerna hade flyttat är ifrån. Inga (då) trevliga grannar och en liten knodd på 3 månader och en sambo som bara ville ut på Mjörn och åka wakeboard. Alltså så saknade jag Alingsås så grymt mycket och frågade mig både en och två gånger om detta husköp verkligen var rätt för oss..

Idag 7 månader senare så äääälskar jag att bo här, självklart saknar jag mysfrukostarna med bästaste Erika, shoppingrundorna, och att ha någon att prata av sig med dag som natt. Saknar även Mariette, alla våra promenader med både vovvar och gravidmage som senare blev promenader med barnvagnar istället :) även där fika och massa prat :) men just nu äääälskar jag livet i Gråbo. Skulle inte byta bort det för allt i världen.. Har två fantastiska grannar, Mathila & Karin med deras lilla Haley sen även deras andra barn oliver Amanda Simon & Julia :) blir mycket hängande med dom på dagarna :) mycket tid även på babyöppet tisdagar och torsdagar :) vi är våran lilla mamma-liga. Bestående av 5 mammor & 4 barnvagnar, behöver jag nämna lika blickar vi får när vi tar upp hela vägen ;) eller varför inte när vi alla ska in på netto eller Bonum :) haha.. Underbart..


Bättre humör..

Är på bättre humör idag.. Skönt det !
Var så jävla irriterad igår ikväll så kunde inte somna. Men nu är det bättre.. Lugnat ner mig under dagen. Kanske brusade upp lite väl hårt idag..
Just nu har Izabella sovit i 3 timmar i streck. Såååå sköööööönt ! Haft lite egen tid här hemma. Spenderats i varsin sida soffan. Vilken har stor grymt jäkla skönt att bara vara.

Precis kollat klart på "då blev vi svenska Hollywood fruar" så nu ska jag gå in och borsta tänderna sen krypa ner i sängen och försöka sova en stund :) för kan tänka mig att Izabella kommer fortsätta med sina vaken nätter .. Underbart ;)

Men som sagt, är på sånt bra humör så det är okej om hon vaknar. Hon arg och grinig kan än kan bli på henne för att hon vägrar att sova när jag tycker hon ska göra det så har jag svårt att vara grinig mot henne. Det är ju så hennes kropp fungerar. När den har sovit klart så är det dags att vakna precis som det är för dig och mig.. :)
Men aa såhär positiv låter jag ju inte typ 1:30 på nätterna när hon vill gå upp.. Men nu så, nu när hon sover ;)

Ps förlåt mamma har alla negativa inlägg.. Nu kom ett positivt. Och jag älskar dig mamma.. Önskar att jag kan bli en lika bra mamma som dig ! PUSS!


/z


Irriterad !!

Bara för att man är mamma och "ledig" på dagarna, dvs tar hand om ett par varje sekund på dygnet så betyder de inte att man har några slags superkrafter som gör att man orkar vara vaken 24/7 .. Bara för att Izabella vaknar till när vi ligger i sängen så betyder det inte att det bara är jag, jag, jag & jaaaaaaaaag som hela jävla tiden varenda jävla kväll / natt ska ta henne! Man är ta mig fan två stycken om att göra barnet, alltså två stycken som ska ta hand om barnet, dag som natt !!!
Är så jävla trött på att kriga varje läggning både med barn & (vuxetbarn) nä jag behöver en TIME OUT , en pausen, semester , egentid, få uppskattning istället för massa jävla fel jag tycks göra hela jävla tiden !! Gör det bättre själv.. Va själv med en 9 månaders varje dag och se om det är någon jävla dans på rosor att vara utan sömn och vara igång hela dagar från tidig morgon till sen kväll .., det är ingen jävla semester ska jag säga dig !!!!


Ååå

.... Vad jag vill sova..
Izabella är fan vaken halva nätterna, i natt har vi stor uppe och lekt, bytt blöja, ätit mat & busat med vovven istället för att sova . Underbart ! Är nog mer död än levande idag känns det som. Det är bättre att Izabella väljer att ha sådana här nätter på helgerna då Magnus går upp med henne och jag får sova ut. För att gå runt såhär e ett helvete :( man gör ingenting helhjärtat hur mycket jag än vill, mycket går på ren rutin för att man är så trött.
Det är nog svårt för någon utan barn att förstå hur lite sömn man egentligen får, och hur sömnlösheten sakta men säkert börjar bryta sönder en .. Man blir grinig samtidigt som man inte får..

Babbel orkar inte skriva mera...

Tjillivippen


Såhär pigg va Izabella i natt ;/


Sömnproblem ?

Varför vill min unge aldrig sova på nätterna, försökt allt. Huvudet har stängt av att räkna per natt hur många ggr hon vaknar / vill upp..

Räknar redan ner till nästa helg då hennes farmor och farfar frågade om dom fick ha henne fredag-söndag ..
SJÄLVKLART utbrast jag lite desperat tror jag hehe.. Men så fick de bli. Bara 5 nätter kvaaaaaar .....

/z


Joanna !

Nu är Joanna hemma en sväng, hon kom i måndags eftermiddag. Så vi träffades i tisdags. Den där kramen var en sjukt underbar så ni anar inte. När man har saknat någon så fruktansvärt mycket så är en kram guld värd ! Hon dök upp på babyöppet :)
Så gick vi hem till oss (mig Izza & Magnus) käkade semla drack varm choklad och spelade kort. Ett par timmar senare käkade vi middag/lunch :) sen åkte hon iväg med Marcus & Jocke.
Skulle egentligen träffats igår men hon va på bio istället :)
Så idag ska vi allt ses igen ! Hon åker tillbaka till Ryssland imorgon på morgonen :'( varit så underbart att vetat att hon är hemma, hon är ett stenkast ifrån mig. Jag har kunnat GÅ till henne dessa dagarna.. Vill alltid ha de så..
Men får se de positivt.
Hon kommer hem en sväng i april igen :) sen till sommaren så är familjen i Stockholm så då e de bara en bilresa ifrån oss :)


Frukost..

När man enbart vitt tråkigt roströd hemma och färdigskivad ost så fick de bli toast till frukost/lunch..
Mår rätt illa nu.. För maffig frukost för min del .. :/

Intressant inlägg - jaaaag veeeeet !


Barnledig fredag & lördag

Då kommer vi vara barnlediga natten mellan fredag och lördag , hur gött är inte det då ?!! :D
De flesta hade säkert börjat planera sin utekväll men inte vi inte. Vi började planera vilken middag vi ska laga, vad vi ska ha för mys på kvällen & vilken serie vi ska se !! ;D

Får troligen besök av våra fina vänner Björn & Lena med.. Bästa som finns<3

För övrigt kommer denna fredagen vara ett riktigt helvete, men de e en annan femma.. Nu ser vi det positivt..

Izabella ska vara och mysa med sin farmor och farfar :) farmorn blev så glad när jag frågade om dom ville ha Izza över natten :)

/z

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2013/pic_50eddfbcddf2b365c27161b1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2013/pic_50eddfbcddf2b365c27161b1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1803152/images/2013/pic_50eebe3f9606ee4ca7e5dd89.jpg" class="image">


- lördag

Ja, idag är det lördag. Vilket betyder att min älskade sambo börjar jobba om 2 dagar.. Vi kom fram till igår att varken jag eller han är redo för de hehe..
Dagarna är så underbara när hela familjen är samlade :)

Måste bara få berömma han oxå! Nu när jag har legat dålig & med ett illamående för helvetet så har han klivit upp och överraskat mig.. Han har Storstädat, ALLT.. Haft tvättmaskinen igång näst intill dygnet runt, diskmaskinen har fått gå varm. Och han har även vissa stunder tagit med sig Izabella hemifrån på promenad eller upp till farmor och farfar så jag har fått bli helt frisk & kry igen innan han börjar arbeta.. Helt fantastiskt..

Älskar mig lilla familj så mkt !!

/z


Nytt till lillan

Grannen har sytt lite kläder till Izabella :)


Sons of anarchy !

Är man sjuk så är man..
Sons piggar alltid upp


Saknar Izabella..

Även fast jag är hemma samtidigt som henne och Magnus så saknar jag henne.. Jag träffar henne ju knappt då jag antingen ligger nerbäddad i soffan eller i sängen eller så är jag bosatt på dass :(
Saknar min prinsessa..
Hoppas jag blir frisk snart ! Saknar att få gosa med mitt lilla troll !!


RSS 2.0