Vänner

De bästa vännerna är dom man har känt sådär alltid och aldrig skulle vilja uppleva vardagen utan .. Jag har inte många såna vänner, men dom få bevarar jag längst in i hjärtat och vägrar låta dom försvinna. Va på stor väg att förlora en av dom för ett par månader sen , gör ALDRIG om det igen !!

(ni vet vilka ni är så tänker inte skriva ut det i bloggen )

/z


På väg till faster !

Nu har vi gjort oss klara för ett besök hos Izabellas faster :)


Vinterkläder

Nu börjar Izza's Vinterkläder bli klara.. En skit snygg svart jacka av märket Nova Star & en rosa/vit randig mössa även den ifrån Nova Star.
Ska beställa hem en jättefin åkpåse från märket Villervalla, röd/cerise med stjärnor på . (www.villervalla.se)
Jag sa till mig själv när Izza låg i magen att absolut INTE köpa någonting från dessa två märkena då dom är lite små dyra. Men nu när hon är ute så består 70% av hennes kläder av just villervalla & Nova Star, kan bara inte låta bli :) så otroligt fina är dom :)

Hon kommer ju lätt bli snyggaste tjejen till hösten/vintern :D


4 månader

I söndags blev min lilla Izabella 4 månader , vart tar tiden vägen liksom? Känns som att det var igår jag blev gravid och nu är hon redan så stor .. Älskar varje dag av mitt "nya" liv som mamma !
Allas bullshit om att livet skulle ta slut kan ju bara dra nått gammalt över sig ! Mitt liv började Torsdagen den 12 April 2012 !
Att vakna varje morgon av att Izabella ligger och skrattar eller pratar med mig är en änglagåva ! Jag har aldrig i mitt liv fått uppleva den känslan innan. Jag kommer tills den dagen jag dör ge Izza allt jag kan och lite där till. Självklart ska hon lära sig att saker inte alltid kommer till en utan ibland måste man gå och hämta sin lycka med.

Min egna lilla familj jag har med Magnus Izabella och Daisy är det finaste jag har ! Jag förstår inte hur någon kan offra sin familj. Jag skulle aldrig kunna se mig själv i spegeln och jag visste att jag skulle ja gjort någonting som skulle ha fört Izza ifrån mig, ALDRIG ! Hon är min klippa i allt ! Är jag ledsen, glad , orolig, irriterad , ja vad som helst så är det med henne i min famn jag finner lyckan igen.

Alla gånger jag har blivit sviken eller sårad i mitt liv blev som bortblåst när jag fick upp Izabella på mitt bröst för första gången ! Och sen den dagen lovade jag mig själv att ALDRIG göra detta lilla barn illa på något sätt ..
Vem är jag utan henne ?

/ z


RSS 2.0